«Ξέρω τι καπνό φουμάρεις» – Όταν η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. «τσιμπάει» επ αυτοφόρω εμπόρους αφορολόγητου καπνού

05/04/2016 14:01

Ακόμη μια μέρα που η ομάδα ΔΙΑΣ βρίσκεται στους δρόμους. Η ομάδα στην περιοχή της Κυψέλης αξιοποιώντας πληροφορίες, αναζητά συγκεκριμένο όχημα οι επιβαίνοντες στο οποίο εμπορεύονται ποσότητες αφορολόγητου καπνού.
Το όχημα γύρω στις 21.30 εντοπίζεται και τίθεται σε διακριτική παρακολούθηση. Στο όχημα επιβαίνουν δυο άτομα ενώ λίγο αργότερα σταθμεύουν σε κεντρικό σημείο της περιοχής. Από το όχημα εξερχεται ο συνοδηγός κρατώντας μια γκρι σακούλα ενώ ταυτόχρονα τον προσεγγίζει ο επίδοξος αγοραστής κρατώντας εμφανώς στο χέρι του χαρτονομισματα. Οι αστυνομικοί επεμβαίνουν προκειμένου να ενεργήσουν αστυνομικό έλεγχο και τότε ο επίδοξος πελάτης τρέπεται σε φυγή χωρίς να καταστεί δυνατός εν τέλει ο εντοπισμός του. Οι επιβαίνοντες όμως στο αυτοκίνητο δεν έχουν την ίδια τύχη. Στην κατοχή του συνοδηγού ανευρεθεί μια σακούλα η οποία περιείχε 500gr αφορολόγητου καπνού ενώ σε έλεγχο στο εσωτερικό του αυτοκινήτου συνευρέθησαν άλλες τρεις αντίστοιχες σακούλες όμοιου βάρους οι οποίες και αυτές θα διατίθεντο προφανώς προς πώληση.

Η ομάδα ΔΙΑΣ κινείται όπως οφείλει σε κάθε γειτονιά της πόλης ενώ καθήκον τής είναι να δρα σύμφωνα με όσα ορίζουν οι διατάξεις του νόμου.

Από την σελίδα της ομάδας ΔΙΑΣ στο facebook