Οπλοστάσιο ανακάλυψε η αιφνιδιαστική έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στα κελιά των κρατουμένων στον Κορυδαλλό (φωτός)

26/06/2019 11:25

Ένα μεγάλο οπλοστάσιο το οποίο έκρυβαν οι κρατούμενοι των φυλακών Κορυδαλλού εντόπισαν οι Αρχές μετά από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε κελιά. Αφορμή των εφόδων στάθηκαν οι άγριες συμπλοκές που σημειώθηκαν το πρωί της Τρίτης με τους έγκλειστους να συγκρούονται με μαχαίρια, να σπάζουν τα διαχωριστικά κιγκλιδώματα και να επιχειρούν να καταλάβουν το διοικητήριο.

Σε μόλις πέντε ώρες ερευνών που πραγματοποιήθηκαν σε τρεις πτέρυγες των φυλακών Κορυδαλλού, όπως αναφέρουν πηγές και φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τα ΜΜΕ εντοπίστηκαν τάβλες με καρφιά, κοντάρια με λόγχες, καμουφλαρισμένα γυαλιά όπως επίσης και μεγάλα αυτοσχέδια μαχαίρια.

Φωτογραφίες από τα ευρήματα των Αρχών μετά τις εφόδους στα κελιά των κρατουμένων:

Σημειώνεται πως η πρωινή ένταση εκτονώθηκε όταν επενέβησαν τα ΜΑΤ.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης:

«Αναταραχή υπήρξε σήμερα το πρωί ανάμεσα σε κρατουμένους δύο πτερύγων (Β΄ και Ε΄) του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού – Ι, χωρίς ωστόσο να σημειωθούν βιαιοπραγίες ή εκτεταμένες συμπλοκές.

Αφού ασφαλίστηκαν οι πτέρυγες, με τη συνδρομή δύναμης της Ελληνικής Αστυνομίας, οι κρατούμενοι εισήλθαν στα κελιά τους και αποκαταστάθηκε πλήρως η εύρυθμη λειτουργία του Καταστήματος. Διεξάγονται έρευνες στους χώρους των πτερύγων για πιθανά απαγορευμένα αντικείμενα».

Ρεπορτάζ: zougla.gr | Φωτογραφίες: zougla.gr

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου
( 0 Εγγεγραμμένοι )
X

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου

E-mail : *


ΣΧΟΛΙΑ

Ο παρών ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια των αναγνωστών

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακολούθηση των σχολίων και των ανανεώσεων του άρθρου από το σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης