“Βραχιολάκια” σε γυναίκα Αστυνόμο πέρασαν οι “Αδιάφθοροι” της ΕΛ.ΑΣ

Βραχιολάκια σε γυναίκα, εν ενεργεία αξιωματικό της αστυνομίας, πέρασαν οι “αδιάφθοροι” της ΕΛ.ΑΣ, μετά από καταγγελία ιδιώτη.

Η Αστυνόμος που υπηρετεί σε τμήμα των Νοτίων Προαστίων της Αττικής, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φέρεται να εργαζόταν παράλληλα ως υπεύθυνη σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην περιοχή του Μαραθώνα.

Οι αστυνομικοί των εσωτερικών υποθέσεων, αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχαν συλλέξει αρκετό καιρό πριν, επισκέφθηκαν το Σάββατο το κατάστημα όπου φέρεται να εργαζόταν η αξιωματικός και προσποιούμενοι τους πελάτες, ζήτησαν τον υπεύθυνο του εστιατορίου για να κλείσουν τραπέζι.

Έτσι έπεσε στα χέρια τους η Αστυνόμος, καθώς ήταν αυτή που έσπευσε να τους εξυπηρετήσει, δηλώνοντάς τους υπεύθυνη της επιχείρησης.

Η αξιωματικός συνελήφθη, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου όμως, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του anatropionline.gr, αφέθηκε ελεύθερη, καθώς η υπερασπιστική της γραμμή ήταν πως η ίδια δεν εργαζόταν εκεί, αλλά βοηθούσε την ιδιοκτήτρια της επιχείρησης με την οποία διατηρεί φιλικές σχέσεις.