Στοιχεία – σοκ στο θρίλερ της Δράμας: Την πέταξαν νεκρή στο ποτάμι

24/06/2019 08:46

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου της 57χρονης μητέρας από τη Δράμα.

Η άτυχη Δήμητρα Ζήρδα, βρέθηκε νεκρή σε ρυάκι στην περιοχή Γαλάζια Νερά, στις 15 Ιουνίου, δηλαδή περίπου 10 ημέρες μετά τη μυστηριώδη εξαφάνισή της, από το σπίτι της στο χωριό Φωτολίβος.

Ο ιατροδικαστής που διενήργησε τη νεκροτομή στο σώμα της άτυχης γυναίκας και εντόπισε ίχνη στραγγαλισμού, απέκλεισε το ενδεχόμενο η 57χρονη να περπάτησε μέχρι το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή.

«Πιστεύω ότι έπεσε στο ποτάμι, το νερό την παρέσυρε και βρέθηκε όπου βρέθηκε», δήλωσε στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης και εξήγησε πως εάν δεν είχε εντοπίσει το καταγμα υοειδούς οστού, «θα έβαζε ως αιτία θανάτου, με σχεδόν 90% σιγουριά «πνιγμός εντός ύδατος»».

Κατά τον ιατροδικαστή, το χρονικό σημείο κατά το οποίο έγινε το κάταγμα είναι κρίσιμο.

«Θέλουμε να δούμε αν το κάταγμα έγινε εν ζωή ή μετά θάνατον. Θα μπορούσε να έχει γίνει μεταθανάτια, στη μεταφορά από τα σωστικά συνεργεία. Αν έβαλαν και σχοινί γύρω από το λαιμό της για να την τραβήξουν και υπέστη πίεση προς τα κάτω;», εξήγησε αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.


Πηγή

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου
( 0 Εγγεγραμμένοι )
X

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου

E-mail : *


ΣΧΟΛΙΑ

Ο παρών ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια των αναγνωστών

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακολούθηση των σχολίων και των ανανεώσεων του άρθρου από το σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης