Ένταση στη δίκη Παπαγεωργίου: «Είσαι δολοφόνος και ψεύτης»

Ένταση επικράτησε στη δικαστική αίθουσα όπου εκδικάζεται η υπόθεση της απαγωγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2002.

Όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία, συγγενείς του άτυχου φοιτητή ξέσπασαν λεκτικά σε βάρος του βασικού κατηγορουμένου, ο οποίος ζητώντας τον λόγο από το δικαστήριο, επανέλαβε ότι δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία του Μάριου.

«Η μητέρα του Μάριου ήρθε σε εμένα για να τη βοηθήσω. Δεν πήγα εγώ σε εκείνη. Δεν έχω καμία σχέση με την υπόθεση. Με όλα αυτά που λέει ο συκοφάντης δικηγόρος κινδυνεύει η ζωή μου στη φυλακή», είπε ο κατηγορούμενος για να δεχθεί λεκτική επίθεση από τη μητέρα, αλλά και από τους συγγενείς του Μάριου Παπαγεωργίου που βρίσκονταν στη δικαστική αίθουσα.

«Στον τάφο να βρεις τα παιδιά σου δολοφόνε. Είσαι δολοφόνος και ψεύτης, κρεμάλα θέλεις. Πες πού έχεις το παιδί. Μίλησε επιτέλους. Πού το έχεις θάψει. Θανατική ποινή να σου επιβληθεί. Οι Μανιάτες φορούν παντελόνια και λένε την αλήθεια. Τι Μανιάτης είσαι εσύ;», φώναζαν οι συγγενείς και χρειάστηκε η παρέμβαση των αστυνομικών για να τους καθησυχάσουν.

Οι συγγενείς του φοιτητή ξέσπασαν και εκτός δικαστικής αίθουσας αποκαλώντας τον κατηγορούμενο, δολοφόνο.

«Είναι βρωμιάρης, σκότωσε το παιδί και το έκαψε. Αυτός θέλει ηλεκτρική καρέκλα, όχι να του δώσουν και τον λόγο για να μιλήσει γι’ αυτά που έχει κάνει», φώναζαν οι συγγενείς του Μάριου, οι οποίοι μάλιστα συσχέτισαν την υπόθεση με αυτή του Δημήτρη Γραικού, ο οποίος βρέθηκε θαμμένος δυόμισι χρόνια μετά τη δολοφονία του.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 26 Ιουνίου, οπότε και αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου.

Πηγή