Ρεζίλι παγκοσμίως: Έχασαν 80χρονο τουρίστα ασθενή από το νοσοκομείο Ρόδου!

18/06/2019 15:22

Ο ηλικιωμένος από τη Δανία μεταφέρθηκε ασυνόδευτος από άλλο νοσοκομείο σε αυτό της Ρόδου. Δεν τον παρέλαβε κανείς και ο ηλικιωμένος πέρασε μόνος του (!) από τα επείγοντα! Από εκεί τα ίχνη του χάθηκαν – Συναγερμός από την πρεσβεία της Δανίας!

Απίστευτα πράγματα στη Ρόδο καθώς ένας Δανός τουρίστας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του σπιτιού ασυνόδευτος και λίγο αργότερα χάθηκε!

Συγκεκριμένα, ο Δανός τουρίστας αναζητείται από χθες, στις 2.30 τα ξημερώματα ενώ παράλληλα έχει σημάνει συναγερμός στην πρεσβεία της χώρας.

Πρόκειται για 80χρονο ασθενή με ύψος 1.80 με 1.90, ο οποίος είναι αρκετά ευτραφής, ξανθός, με πρησμένα πόδια.

Όταν εξαφανίστηκε, φορούσε ανοιχτό θαλασσί μπλουζάκι και γυαλιά μυωπίας.

Πώς εξαφανίστηκε

Ο 8οχρονος νοσηλεύτηκε για τρεις ημέρες στο νοσοκομείο Καρπάθου και παραπέμφθηκε στο νοσοκομείο Ρόδου, χωρίς συνοδεία. Σύμφωνα με το 12vima, δεν ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ Ρόδου από την Κάρπαθο για να τον παραλάβει. Έτσι λοιπόν, ο άνθρωπος φαίνεται ότι πέρασε από τις πρώτες βοήθειες του νοσοκομείου στις 2.30 χθες το πρωί, πήρε συνταγή και δεν κρατήθηκε στο νοσοκομείο.

Από εκείνη τη στιγμή αγνοείται…

Έχει σταλεί σήμα στα ξενοδοχεία της Ρόδου, έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν ο ηλικιωμένος διανυκτέρευσε σε κάποιο από αυτά ή αν βρίσκεται ακόμα εκεί.

Πηγή: 12vima

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου
( 1 Εγγεγραμμένοι )
X

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου

E-mail : *


ΣΧΟΛΙΑ

Ο παρών ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια των αναγνωστών

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακολούθηση των σχολίων και των ανανεώσεων του άρθρου από το σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης

1 comment

  1. γεω

    Για οσους ξερουν απο νοσοκομεία και επείγοντα ο κάθε ασθενής που δεν είναι αναίσθητος αλλά κυκλοφορεί μόνος του μπορεί ανα πάσα στιγμή να φύγει αν θεωρήσει η ετσι νομίζει οτι ειναι εντάξει κι αν δεν συντρέχει λόγος να νοσηλευτεί η δεν θέλει να παραμείνει στο νοσοκομείο .Ολα τα αλλα ειναι για εντυπωσιασμό και για να μειώσει το δημοσιο σύστημα υγείας !!!