Συνελήφθη 43χρονος για κλοπές πολυτελών αυτοκινήτων και πλαστογραφία

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 28-3-2016 στο Κολωνάκι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, ένας 43χρονος ημεδαπός για κλοπές πολυτελών οχημάτων και πλαστογραφία. Επιπλέον, αναζητούνται δύο (2) συνεργοί του.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα ο δράστης, από κοινού με τους συνεργούς του, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα και διέπρατταν κλοπές πολυτελών αυτοκινήτων, τα οποία έθεταν σε λειτουργία χρησιμοποιώντας ειδικό ηλεκτρονικό εξοπλισμό,  με κατάλληλο λογισμικό, που παρέκαμπτε το σύστημα immobilizer των οχημάτων.

Η σπείρα  έκρυβε τα κλεμμένα αυτοκίνητα σε υπόγειο χώρο στάθμευσης στο Κολωνάκι και στη συνέχεια τα διέθετε προς πώληση, με πλαστά στοιχεία, αποκομίζοντας με αυτό τον τρόπο παράνομο περιουσιακό όφελος.

Από την έρευνα του χώρου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) πολυτελή αυτοκίνητα, τα οποία είχαν κλαπεί το τελευταίο δεκαήμερο από την Κηφισιά και την Γλυφάδα, δύο (2) ζεύγη πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και το χρηματικό ποσό των -885- ευρώ.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.