Φρικιαστικό δυστύχημα στη Φθιώτιδα: Την παρέσυρε και τη διαμέλισε μπροστά στα μάτια του άνδρα της

Νεκρή γυναίκα που επιχείρησε να διασχίσει την Εθνική Οδό…

Δυστύχημα με την παράσυρση μιας γυναίκας περίπου 60 ετών, σημειώθηκε στις 22:20’ το βράδυ της Δευτέρας (17/6) στην εθνική οδό έξω από τα Καμένα Βούρλα στο ρεύμα προς Λαμία και συγκεκριμένα στο ύψος όπου βρισκόταν το παλιό κέντρο «Σευχέλλες».

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η παράσυρση έγινε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, σε ένα πολύ σκοτεινό σημείο, όταν η άτυχη γυναίκα θέλησε να περάσει το διαχωριστικό διάζωμα και να βρεθεί στο απέναντι ρεύμα της εθνικής. Είχε μόλις αποβιβαστεί από λεωφορείο που την άφησε στο πάρκινγκ στο ρεύμα προς Αθήνα κι δεν υπολόγισε τον κίνδυνο να περάσει δύο λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας, προκειμένου να φτάσει στο σημείο που την περίμενε ο άνδρας της.

Δυστυχώς η γυναίκα αλβανικής υπηκοότητας, διαμελίστηκε στην κυριολεξία μπροστά στα μάτια του συζύγου της, καθώς παρασύρθηκε από διερχόμενο ΙΧ.

Το έργο των ανθρώπων του ΕΚΑΒ, όπως φυσικά και των αστυνομικών του Β’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, ήταν εξαιρετικά δύσκολο, αφού μέλη της άτυχης γυναίκας διασκορπίστηκαν σε όλα τα σημεία.

Η σορός μεταφέρεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, ενώ θα υπάρξει σχετική δικογραφία για την εξακρίβωση των αιτιών που στοίχισε τη ζωή σε έναν συνάνθρωπό μας.

Πηγή: lamiareport.gr