Καλαμάτα: Εξέδιδε τη γυναίκα του σε ηλικιωμένο!

17/06/2019 18:30

Μια νεαρή γυναίκα από την Καλαμάτα κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι ο σύζυγός της την χτυπάει και την αναγκάζει από τις αρχές του χρόνου να «πηγαίνει» με έναν ηλικιωμένο έναντι αμοιβής.

Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, αυτό έγινε την προηγούμενη εβδομάδα και η γυναίκα προσήλθε στην Ασφάλεια Καλαμάτας συνοδεία δικηγόρου. Οι αστυνομικοί κάλεσαν τον νεαρό σύζυγο και τον ηλικιωμένο και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που επικαλείται ο ιστότοπος, ενώ ο σύζυγος παραδέχτηκε ότι το έκανε γιατί δεν είχαν χρήματα για να ζήσουν, ο ηλικιωμένος αρνήθηκε πως πλήρωνε για σεξ μαζί της, και είπε ότι απλά γνωρίζονταν.

Οι δύο άνδρες (Ελληνες και οι δύο) οι οποίοι κατηγορούνται για σωματεμπορία (ο σύζυγος κατηγορείται και για ενδοοικογενειακή βία) απολογήθηκαν στον ανακριτή Καλαμάτας. Και οι δύο, μετά την απολογία τους αφέθηκαν ελεύθεροι, με την προϋπόθεση να μην πλησιάζουν τη γυναίκα σε απόσταση τουλάχιστον 20 μέτρων και να μην έχουν επικοινωνία μαζί της.

Πηγή

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου
( 0 Εγγεγραμμένοι )
X

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου

E-mail : *


ΣΧΟΛΙΑ

Ο παρών ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια των αναγνωστών

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακολούθηση των σχολίων και των ανανεώσεων του άρθρου από το σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης