Καλαμαριά: Σε κατάσταση – σοκ η μητέρα του ψυκτικού – «Δολοφόνος το παιδί μου;»

Τι λέει για το έγκλημα και τον χαρακτήρα του γιου της – Μετανιωμένος δηλώνει ο 31χρονος

Σε κατάσταση-σοκ βρίσκεται η μητέρα του ψυκτικού από τη Θεσσαλονίκη, που δολοφόνησε άγρια μια 63χρονη γυναίκα, της οποίας το κλιματιστικό θα επισκεύαζε.

Η μητέρα του 31χρονου αδυνατεί να πιστέψει ότι το παιδί της έγινε δολοφόνος και εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια της γυναίκας από την Καλαμαριά.

«Αν μπορείτε έστω και λίγο να έρθετε στη θέση μου θα μπορέσετε να με καταλάβετε. Αυτό που θέλω να πω είναι τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια της θανούσης. Αυτό είναι, μέσα από την ψυχή μου, το μόνο που μπορώ να πω», δήλωσε η μητέρα του ψυκτικού στην εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ.

Απαντώντας στην ερώτηση, τι άνθρωπος είναι ο γιος της, είπε: «Σίγουρα όχι δολοφόνος. Είμαι σε κατάσταση σοκ και δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό για το παιδί μου. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που έχει γίνει. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και θέλω να με καταλάβετε, σας παρακαλώ».

Μετανιωμένος ο 31χρονος

Μετανιωμένος δηλώνει ο 31χρονος τεχνικός και σύμφωνα με πληροφορίες αυτό θα πει και ενώπιον του ανακριτή. Αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Υποστηρίζει πως η άτυχη γυναίκα τον χαστούκισε και αυτός πάνω στο θυμό του της κατάφερε απανωτά χτυπήματα στο κεφάλι με ένα σφυρί που κρατούσε.

Υπενθυμίζεται ότι την άτυχη 63χρονη βρήκε μια ημέρα μετά το στυγερό έγκλημα, η κόρη της, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης μετά τη δολοφονία, έπλυνε τα χέρια του, πέταξε το φονικό όπλο σε έναν κάδο απορριμμάτων, επέστρεψε κανονικά στη δουλειά του, εξυπηρετώντας τα επόμενα ραντεβού που είχε, σαν να μη συνέβαινε κάτι.

Πηγή