Εξελίξεις στην υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου: «Είμαστε κοντά στη λύση του αινίγματος»

Στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον η δίκη σε δεύτερο βαθμό της πολύκροτης υπόθεσης απαγωγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου 

Για τις σημαντικές δικαστικές εξελίξεις μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας του θύματος, Νίκος Ρουσσόπουλος.

«Περιμένουμε με ενδιαφέρον την επόμενη συνεδρίαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών την Πέμπτη 20 Ιουνίου. Είναι η πρώτη φορά που δευτεροβάθμιο δικαστήριο μπαίνει σε τέτοιο βάθος σε μια υπόθεση. Αναμένουμε την συμπληρωματική πρόταση της Εισαγγελέως και θεωρώ πως θα ασκηθούν διώξεις σε νέα πρόσωπα που συμμετείχαν στην πρώτη ομάδα που σύστησε ο “εγκέφαλος”. Πιστεύω πως θα οδηγηθούμε στη λύση του αινίγματος. Εάν το «Τούνελ» δεν έβρισκε το αίμα στο αυτοκίνητο του Μάριου, ο βασικός κατηγορούμενος θα είχε αποφυλακιστεί με το Νόμο Παρασκευόπουλου, θα έπινε τον καφέ του και τώρα θα γελούσε μαζί μας», είπε χαρακτηριστικά.

«Η έρευνα στην υπόθεση αυτή ήταν μακρά, περίπλοκη και με αρκετά προβλήματα. Μπορώ να πω πως οι νομικοί και οι δικαστικοί λειτουργοί είδαν με σοβαρότητα τα στοιχεία της δικής σας έρευνας κυρία Νικολούλη και στη συνέχεια της δικής μου. Ασχολήθηκαν με τα ευρήματα, τα συνδύασαν και φαίνεται πως θα έχουμε τις απαντήσεις που θέλουμε», ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή ο Καναδός ερευνητής πρώην μέλος της Καναδικής Βασιλικής Έφιππης Αστυνομίας, ο οποίος συγκέντρωσε στοιχεία και ανέδειξε την ύπαρξη μίας πρώτης ομάδας που είχε συστήσει ο «εγκέφαλος» και φέρεται να έχει εμπλοκή στην δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου.

Πηγή: anikolouli.gr