Νωρίτερα: Μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. μετά από ένοπλη ληστεία σε ταξιδιωτικό γραφείο στο Μενίδι

Ο ληστής καλυμμένος με full face κουκούλα και όπλο μπήκε λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Δευτέρας σε γνωστό τουριστικό γραφείο στο Μενίδι με σκοπό να ληστέψει τις εισπράξεις

Για κακή του τύχη, από το σημείο περνούσε αστυνομικός της Ασφάλειας όπου αντιλήφθηκε την ένοπλη ληστεία και ξεκίνησε πεζή καταδίωξη. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ομάδες της ΔΙ.ΑΣ. Αχαρνών, ενώ κινητοποίηθηκε και η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Ελευσίνας αλλά και ΟΠΚΕ.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο 18χρονος ομογενής από τη Ρωσία συνελήφθη από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Αχαρνών σε οικοδομή στη συμβολή των οδών Εφέσου και Κρήτης. Ο 18χρονος ληστής έφερε επάνω του το πιστόλι με το οποίο έκανε την ένοπλη ληστεία στο τουριστικό γραφείο, το οποίο τελικά διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς ότι ήταν ψεύτικο.

Στο σημείο βρέθηκε ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Δυτικής Αττικής για να συγχαρεί τις ομάδες για τον άμεσο εντοπισμό και σύλληψη του 18χρονου ληστή.

Αυτή την ώρα ο 18χρονος βρίσκεται στο Τ.Α. Αχαρνών όπου δίνει κατάθεση, ενώ το πρωί θα περάσει το κατώφλι του Εισαγγελέα.