«Καμία διαρροή αερίου» λέει η εταιρεία διανομής – Τι συνέβη στην παραλιακή

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (06/06) στο ύψος του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, όταν κατά την διάρκεια εργασιών στην περιοχή χτυπήθηκε αγωγός αερίου. 

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις Αρχές, που διέκοψαν την παροχή αερίου στην περιοχή αλλά και την κυκλοφορία των οχημάτων για προληπτικούς λόγους. Το περιστατικό έληξε μετά από περίπου είκοσι λεπτά και ο δρόμος δόθηκε στην κυκλοφορία.

Σύμφωνα με την Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής, δεν υφίσταται κανένα θέμα διαρροής φυσικού αερίου. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Σήμερα Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019 και ώρα 14.00 μμ στην Νέα Παραλιακή, στο ύψος του Μοσχάτου, εντός του εργοταξίου ανάπλασης του Παραλιακού Mετώπου, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης έργων υποδομών από την Περιφέρεια Αττικής, χτυπήθηκε υφιστάμενος κεντρικός αγωγός φυσικού αερίου. Τεχνικά κλιμάκια της ΕΔΑ Αττικής έσπευσαν άμεσα στην περιοχή, προέβησαν στις απαραίτητες ενέργειες και απομόνωσαν το σημείο. Κατά συνέπεια, ΔΕΝ υφίσταται κανένα θέμα διαρροής φυσικού αερίου. Το συμβάν δεν δημιουργεί κανένα θέμα στην τροφοδοσία των καταναλωτών».

Πηγή