Αυτοκίνητα από 300 ευρώ: Πώς θα τα αποκτήσετε – Δείτε όλη τη λίστα

Τα περισσότερα οχήματα που θα δημοπρατηθούν έχουν κυκλοφορήσει για πρώτη φορά μετά το 1991

Νέα δημοπρασία οχημάτων έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019. Η δημοπρασία, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Αρχής Εσόδων (ΑΑΔΕ), θα πραγματοποιηθεί στο Τελωνείο Πάτρας.

Τα περισσότερα οχήματα που θα δημοπρατηθούν έχουν τιμές εκκίνησης τα 300 ευρώ κι έχουν κυκλοφορήσει για πρώτη φορά μετά το 1991 έως και το 2000. Μεταξύ άλλων, στις 4.000 ευρώ, στη λίστα της δημοπρασίας βρίσκεται ένα Saab 9-3 με 1η Άδεια Κυκλοφορίας το 2006, σε χρώμα μαύρο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΑΑΔΕ: «Στις 12-06-2019 ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ. στην αποθήκη του Τελωνείου Πατρών, Κτίριο Λιμένα Γούναρη 1 Πάτρα, θα γίνει προφορική πλειοδοτική δημοπρασία για να εκποιηθούν το καθένα χωριστά ή σε ομαδική εκποίηση για Ο.Τ.Κ.Ζ. (οχήματα τέλους κύκλου ζωής) και διάλυση τα παρακάτω οχήματα που προέρχονται από τα αζήτητα των Τελωνείων και τα κρατικά αποσυρόμενα από την κυκλοφορία με τιμή εκκίνησης αυτή που αναφέρεται στην διακήρυξη. Ο τόπος φύλαξης των δημοπρατούμενων οχημάτων αναγράφεται στο τέλος κάθε κατάστασης».

Δείτε ΕΔΩ την ανακοίνωση για την δημοπρασία (dimoprassia_oddy.pdf)
Πηγή