Ανοικτή επιστολή προς τους νέους Δημάρχους έστειλε ο Άκης Τσελέντης

Ανοικτή επιστολή προς τους νέους Δημάρχους μετά και τον δεύτερο γύρο των εκλογών, έστειλε σήμερα,ο Καθηγητής Σεισμολογίας και Διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου κ. Άκης Τσελέντης

Ο κ. Τσελέντης πρώην υποψήφιος Ευρωβουλευτ ής προέβη σε αυτή την κίνηση μετά τις τελευταίες όλο και πιο συχνές αποκαλύψεις για σχολικά κτίρια που έχουν αφεθεί ασυντήρητα και βρίσκονται σε κακή κατάσταση, και μπορούν να γίνουν παγίδες για τους μαθητές σε μια ενδεχόμενη σεισμική δόνηση καθώς και άλλες προβληματικές υποδομές της χώρας.

Στην επιστολή που στάλθηκε σε 365 νέους Δημάρχους Πανελλήνια , ανεξάρτητα κομματικής στήριξης , ο κ. Τσελέντης τους παροτρύνει ώστε το πρώτο έργο της θητείας τους να είναι ο έλεγχος των σχολείων τους, από τους μηχανικούς των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου τους . Κάτι απόλυτα εφικτό και χωρίς έξοδα με τεράστια οφέλη για την ασφάλεια των παιδιών.

Σημειώνουμε ότι η προεκλογική του εκστρατεία είχε βασιστεί πάνω στην σωστή Πολιτική Προστασία , τον έλεγχο και την επισκευή των σχολείων , των δημοσίων κτιρίων , των υποδομών κλπ.

Η επιστολή είναι η εξής: