Προσοχή! Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφόρο Συγγρού

Ιδιαίτερα προσεκτικοί και εξοπλισμένοι με υπομονή θα πρέπει να είναι από αύριο, Τρίτη (04/06/2019) οι οδηγοί που κινούνται στη Λεωφόρο Συγγρού.

Τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφόρο Συγγρού από αύριο (04/06/2019) και για δεκαπέντε μέρες ανακοίνωσε η Περιφέρεια Αττικής.

Στο πλαίσιο των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα υπάρξει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις δύο δεξιές λωρίδες της Λ. Συγγρού, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Καλλιρρόης έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αμβρ. Φραντζή, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Περιφέρειας:

«Η Περιφέρεια Αττικής ζητά την κατανόηση των εποχούμενων πολιτών για την προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις δύο δεξιές λωρίδες της Λεωφόρου Συγγρού, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Καλλιρρόης έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αμβρ. Φραντζή, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, από την Τρίτη 4 Ιουνίου 2019 και για περίπου ένα δεκαπενθήμερο λόγω εργασιών αποκατάστασης βλαβών στο οδόστρωμα

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν τις ειδικές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν».

Πηγή