Απόδραση τεσσάρων αλλοδαπών από το Μεταγωγών – Άρπαξαν όπλα αστυνομικών – Συνελήφθη ο ένας

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας για τους τρεις αλλοδαπούς κρατούμενους που απέδρασαν λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας (03/06) και παραμένουν ελεύθεροι.

Τέσσερις αλλοδαποί που είχαν μεταφερθεί από αστυνομικούς στη Διεύθυνση Μεταγωγών, στην οδό Πέτρου Ράλλη 22, προσποιήθηκαν αδιαθεσία και στη συνέχεια με αντιπερισπασμό δραπέτευσαν τα ξημερώματα της Δευτέρας (3/6) προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τέσσερις Αλβανοί κρατούμενοι απέδρασαν, λίγο πριν από τις 04:00 τα ξημερώματα, από τη Διεύθυνση Μεταγωγών στην Πέτρου Ράλλη, ενώ αργότερα συνελήφθη ο ένας.

Το χρονικό της απόδρασης

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους δραπέτες προφασίστηκε ότι ένιωσε αδιαθεσία και έπεσε στο πάτωμα του κελιού. Όταν δύο αστυνομικοί μπήκαν στο κελί να δουν τι συμβαίνει, οι υπόλοιποι τρεις τους ακινητοποίησαν με αιχμηρά αντικείμενα, τα οποία είναι άγνωστο πώς βρέθηκαν στην κατοχή τους. Μάλιστα, κατάφεραν να πάρουν και το όπλο ενός αστυνομικού.

Στη συνέχεια οι τέσσερις Αλβανοί κατέβηκαν στο ισόγειο, όπου βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με μια γυναίκα αστυνομικό, την οποία απείλησαν. Κατάφεραν να φτάσουν στην πύλη της Διεύθυνσης Μεταγωγών και απείλησαν τον φρουρό να τους ανοίξει την πόρτα ώστε να αποδράσουν. Ο φρουρός υπάκουσε και μάλιστα οι επικίνδυνοι κακοποιοί πήραν και από εκείνον το όπλο.

Ο ένας από τους δραπέτες συνελήφθη, στην περιοχή του Ρέντη, ενώ είναι σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τη σύλληψη και των υπολοίπων.