Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που διαρρήκτης σφαδάζει στο έδαφος πέφτοντας από ύψος δέκα μέτρων

Τη στιγμή που ένας διαρρήκτης έχει πέσει από ύψος δέκα μέτρων στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στους Αμπελόκηπους και σοβαρά τραυματισμένος και αιμόφυρτος, σφαδάζει στο έδαφος, εκλιπαρώντας τους αστυνομικούς για βοήθεια, κατέγραψε η κάμερα.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να τον ηρεμήσουν, αλλά κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς εκείνος δείχνει να μην αντέχει τους πόνους. Εκείνοι του λένε «Έρχεται τώρα το ασθενοφόρο ησύχασε λίγο. Ηρέμησε» και στη συνέχεια, του ζητούν να μην κινείται. «Κάτσε κάτω περίμενε».

Στο σημείο έφτασαν διασώστες του ΕΚΑΒ, που προσπάθησαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Παράλληλα, κάτοικοι της περιοχής βγήκαν στα μπαλκόνια των σπιτιών τους και παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός Open, ο Γεωργιανός λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα αποπειράθηκε να διαρρήξει σπίτι, όμως έγινε αντιληπτός από τους ενοίκους, που ενημέρωσαν την Αστυνομία και εκείνος προσπάθησε να διαφύγει πηδώντας από τη μια πολυκατοικία στην άλλη.

Δείτε το βίντεο: