Κλειστή μέχρι το βράδυ η Παραλιακή – Μαρτυρικές ώρες για τους οδηγούς

Την κατανόηση των πολιτών για τις προσωρινές ρυθμίσεις της κυκλοφορίας που ισχύουν από το βράδυ της Παρασκευής (31/05) στις 10:00 μ.μ. έως την ίδια ώρα του Σαββάτου (01/06), ζητά η Περιφέρεια Αττικής λόγω του πλήρους αποκλεισμού ολόκληρης της νέας Παραλιακής μετά τον Α/Κ Κηφισού προς Γλυφάδα, ενόψει της παράδοσης τμήματος της νέας Λεωφόρου Ποσειδώνος.

Η κυκλοφορία, σύμφωνα με τις οδηγίες του σχεδίου της Τροχαίας, την οποία η Περιφέρεια ευχαριστεί για τη συνεργασία, θα εκτρέπεται από την Παρασκευή (31/05/2019), στις 10:00 μ.μ. έως το Σάββατο (01/06/2019) στις 8 π.μ.. Στη συνέχεια θα υπάρξει σταδιακή αποκατάσταση κυκλοφορίας με τουλάχιστον ένα ρεύμα από Λαμία και ένα από Πειραιά έως την πλήρη αποκατάσταση της κυκλοφορίας στις 10:00 μ.μ. της ίδιας ημέρας.

Ουρές χιλιομέτρων και ταλαιπωρία

Μποτιλιάρισμα επικρατεί στην παραλιακή από τις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής (31/1), λόγω του πλήρους αποκλεισμού ολόκληρης της νέας παραλιακής μετά τον Ανισόπεδο Κόμβο Κηφισού προς Γλυφάδα, ενόψει της παράδοσης τμήματος της νέας Λεωφόρου.

To δελτίο Τύπου της Περιφέρειας Αττικής με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ενημέρωση των πολιτών δημοσιεύτηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής, με συνέπεια οι περισσότεροι πολίτες να μην έχουν ιδέα για τον αποκλεισμό ολόκληρης της παραλιακής.

Στα σημεία των εκτροπών υπάρχουν άνδρες της τροχαίας.

Πηγή