Δημήτρης Γραικός: Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που βρέθηκε νεκρός – Η εξαφάνιση και το φρικτό τέλος

Μετά από 2,5 χρόνια το χειρότερο δυνατό σενάριο για το τέλος του επιχειρηματία επιβεβαιώθηκε

Ο Δημήτρης Γραικός, ο επιχειρηματίας που αγνοούνταν εδώ και 2,5 χρόνια, βρέθηκε νεκρός. Το μυστήριο της εξαφάνισής του και όπως αποδείχτηκε, δολοφονίας του, απασχόλησε την Αγγελική Νικολούλη και την εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Η εξαφάνιση

Το ημερολόγιο έδειχνε 3 Νοεμβρίου του 2016. Από τα σφαγεία της Χαλάστρας,με το φορτηγάκι του HILUX TOYOTA, ο άτυχος επιχειρηματίας εξαφανίστηκε. Κανείς δεν τον είδε ποτέ.

Από εκείνη την ημέρα ξεκίνησαν γιγαντιαίες έρευνες σε ποτάμια, βρέθηκαν κομμένα και καμμένα αυτοκίνητα στην περιοχή τα οποία τελικά δεν άνηκαν στον 59χρονο κτηνοτρόφο, εξετάστηκαν προσεκτικά κάμερες διαχείρισης κυκλοφοριάς, ενώ χωρίς αποτέλεσμα εξετάστηκε και το δυνατό σενάριο ότι πέρασε πεζός στα Σκόπια, μόλις 7 μέρες μετά την εξαφάνιση του.Να σημειωθεί ότι την ημέρα που εξαφανίστηκε κρατούσε ένα φάκελο με σημαντικό χρηματικό ποσό, από αγοραπωλησία κρεάτων.

Από την πρώτη στιγμή οι Αρχές έστρεψαν την προσοχή τους σε συγκεκριμένα άτομα ενώ παράλληλα ερευνούνταν όλες οι γύρω περιοχές και βάλτοι.

Το τραγικό τέλος

O τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Γραικό ήταν ο ιδιοκτήτης της κτηνοτροφικής μονάδας. Αμέσως οι υποψίες έπεσαν πάνω του.

Ο τραγικός επίλογος γράφτηκε σήμερα, 30 Μαΐου του 2019. Ο κτηνοτρόφος ομολόγησε το έγκλημα και υπέδειξε στους αστυνομικού το σημείο στο οποίο έθαψε τον άτυχο επιχειρηματία μαζί με το αυτοκίνητό του…

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο, όπου βρέθηκε η σορός του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού:

Πηγή φωτογραφίες: life-events.gr