Όλοι μαζί να χαρίσουμε ελπίδα, χαρά και ζωή – Eκκληση βοήθειας από την οικογένειά του κυρίου Σάββα

Ο κος Σάββας επάσχε από καρκίνο στον πνεύμονα

Χειρουργήθηκε στο νοσοκομείο των Αγίων Αναργύρων όμως ο καρκίνος έκανε μετάσταση και στον εγκέφαλο.
Το νοσοκομείο Αγίων Αναργύρων ενημέρωσε την οικογένεια ότι πρέπει να χειρουργηθεί με ειδικό μηχάνημα αλλά το νοσοκομείο δεν το διαθέτει.

Το μηχανημα υπάρχει μόνο στην ιδιωτική κλινική Ιατρόπολις και ότι πρέπει να χειρουργηθεί εκεί αλλά και να πραγματοποιήσει την απαιτούμενη θεραπεία.

Το κόστος της επέμβασης και της θεραπείας ανέρχεται στο ποσό των 8,060€. Κόστος δυσβάσταχτο για την οικογένεια καθώς δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα.

Η οικογένεια βλέπει τον άνθρωπο της να υποφέρει και δεν μπορει να τον βοηθήσει και να απαλύνουν τον πόνο του. Επικοινωνήσαμε με τον όμιλο Ιατρόπολις και τους επισκεφθηκαμε από κοντά. Εξηγήσαμε την κατάσταση και μας εξυπηρέτησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και έδειξαν μεγάλη ευαισθησία. Γνωστοποίησαμε στον όμιλο Ιατρόπολις ότι ο οργανισμός μας θα αναλάβει το κόστος που ανέρχεται στο ποσό 8,060€.

Χρειάζομαστε την βοήθεια σας ώστε να βοηθήσουμε αυτόν τον άνθρωπο να εισαχθεί τις επόμενες ημέρες για θεραπεία. Να δώσουμε ελπίδα, χαρά και ζωή στον ίδιο και την οικογένειά του.

Να δώσουμε στην γυναίκα τον άνθρωπο της.
Στα παιδιά τον πατέρα τους.

Για την στήριξη σας:

Αριθ. Λογαριασμού ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: 088 0022 3300
IBAN: GR 72 0110 0880 0000 0880 0223 300
Κωδικός SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ-BIC: ETHNGRAA
Δικαιούχος: ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ _ ELLHNWN OIKOGENEIA
Λογαριασμός PayPal: [email protected]
Αιτιολογια: Στήριξη ασθενή