ΠΕΑΛΣ: ΚΑΛΕΣΜΑ Συμμετέχουμε στην πρωτοβουλία του Αρχηγείου Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. για την συγκέντρωση υλικού ανθρωπιστικής βοήθειας

Σας ενημερώνουμε ότι με πρωτοβουλία του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και σε συνεργασία με την “Παμπειραϊκή Πρωτοβουλία Υποστήριξης Προσφύγων και Μεταναστών”, που δραστηριοποιείται εντός του λιμένα Πειραιά, θα υπάρξει η δυνατότητα συγκέντρωσης υλικού ανθρωπιστικής βοήθειας, το οποίο, με μέριμνα του γραφείου Θρησκευτικού, θα παραδοθεί στην ως άνω πρωτοβουλία προκειμένου διανεμηθεί αρμοδίως.
Τα είδη που ζητήθηκε να συνεισφέρουμε – καταγεγραμμένα σε σειρά προτεραιότητας – είναι:
  • ανάλατοι ξηροί καρποί
  • γυάλινα μπιμπερό-πιπίλες 
  • κρέμες για παράτριμμα (σύγκαμμα).
Οι συνάδελφοι που επιθυμούν να συνεισφέρουν μπορούν να παραδίδουν τα παραπάνω είδη στο Γραφείο Θρησκευτικού (γραφείο 160 στον 1ο όροφο του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος), κατά τις εργάσιμες ημέρες από 09.00-13.00.
Τον τελευταίο χρόνο σταδιακά έχουμε γίνει μάρτυρες μιας προσφυγικής κρίσης που συνεχώς διογκώνεται, για να φτάσει στις σημερινές τραγικές διαστάσεις που όλοι γνωρίζουμε. Απέναντι στην απέραντη αυτή τραγωδία, που πλημμυρίζει την χώρα, ας βοηθήσουμε όλοι.
Καλούμε τους συναδέλφους να δείξουν, όπως κάθε φορά που απαιτήθηκε, πρόσωπο αλληλεγγύης και να στηρίξουν την πρωτοβουλία αυτή.
Μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε. Όσο μπορεί ο καθένας, ότι μπορεί ο καθένας.
Κι εμείς οι ίδιοι αισθανόμαστε πως αυτό που κάνουμε είναι σταγόνα στον ωκεανό,
 αλλά ο ωκεανός θα ήταν μικρότερος αν έλειπε αυτή η σταγόνα.
 
Για το Δ.Σ.
            Πρόεδρος                 Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ          Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ