Κατερίνη: «Πουλούσε» γνωριμίες για αγορά μεταχειρισμένων οχημάτων – «Έβγαλε» 18.000 ευρώ

14/05/2019 15:45

Περισσότερα από 18.000 ευρώ κατάφερε να αποσπάσει από τρεις άνδρες ηλικίας 68, 57 και 33 ετών, ένας 63χρονος, με το πρόσχημα της δήθεν αγοράς οχημάτων σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Για την υπόθεση, την οποία κατάφεραν να εξιχνιάσουν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του 63χρονου για το αδίκημα της απάτης.

Όπως προέκυψε από την διερεύνηση των καταγγελιών, ο 63χρονος από τον Μάιο έως και Οκτώβριο του 2018, έλεγε στα θύματα του, ότι έχει γνωριμίες στην Διεύθυνση Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού, όπου πηγαίνουν μεταχειρισμένα – κατασχεμένα οχήματα.

Έτσι κατάφερε και απέσπασε χρήματα από τους παθόντες, πείθοντάς τους ότι μπορεί να εξασφαλίσει την αγορά μεταχειρισμένων οχημάτων σε πολύ χαμηλές τιμές.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι παθόντες κατέβαλαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 18.370 ευρώ, για τη δήθεν αγορά συνολικά 7 αυτοκινήτων και 7 δίκυκλων μοτοσικλετών.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Πηγή: thestival.gr

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου
( 0 Εγγεγραμμένοι )
X

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου

E-mail : *


ΣΧΟΛΙΑ

Ο παρών ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια των αναγνωστών

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακολούθηση των σχολίων και των ανανεώσεων του άρθρου από το σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης