Ο έρωτας που «έκαψε» υπαρχιφύλακα της ΕΛ.ΑΣ.

Από συναδέλφους της συνελήφθη μια 35χρονη υπαρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ καθώς σε έρευνα που έγινε στο σπίτι της, μετά από καταγγελία, βρέθηκε ποσότητα χασίς, που χρησιμοποιούσε για ιδία χρήση.

Η ιστορία όμως έχει πλούσιο περιεχόμενο καθώς η υπαρχιφύλακας, που οι συνάδελφοί της αποκαλούν «J Lo» εξαιτίας της ομοιότητάς της με τη γνωστή τραγουδίστρια, φέρεται ότι έμπλεξε με τον εραστή της κολλητής της, σύμφωνα με την Espresso. Οι δυο τους διασκέδαζαν συχνά σε νυχτερινά κέντρα μέχρι που αναπτύχθηκε ερωτική έλξη. Όταν η φίλη της ανακάλυψε την προδοσία έγινε πυρ και μανία και αποφάσισε να πάρει εκδίκηση. Γνωρίζοντας ότι η φίλη της έκανε χρήση χασίς και κρατούσε ποσότητα στο διαμέρισμά της την κάρφωσε. Η προδομένη γυναίκα έκανε καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ με αποτέλεσμα να κινηθούν διαδικασίες για να γίνει έρευνα με νόμιμο τρόπο.

Η υπαρχιφύλακας, που δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα για σχόλια στην Υπηρεσία της, τέθηκε σε 18μηνη αργία και παραπέμφθηκε στη Δικαιοσύνη, ενώ η τελική απόφαση για το αν θα παραμείνει στην Αστυνομία θα ληφθεί όταν ολοκληρωθεί η ακροαματική διαδικασία.