Φρικτό τροχαίο στην Πατησίων: Συγκλονίζει η μαρτυρία του θύματος

Συγκλονίζει η γυναίκα που έπεσε θύμα τροχαίου στην Πατησίων

Η μία από τις δύο γυναίκες που τραυματίστηκαν στο τρομακτικό τροχαίο χτες το πρωί στην Πατησίων μιλά από το κρεβάτι του νοσοκομείου και χωρίς να θυμάται τι έχει συμβεί, προσπαθεί να καταλάβει τι έγινε και βρέθηκε τραυματισμένη.

Την ώρα που περίμενε στο φανάρι, με μια άλλη γυναίκα δίπλα της, αυτοκίνητο τις χτύπησε και τις πέταξε στο αντίθετο ρεύμα, όπου τις τραυμάτισε και διερχόμενο όχημα.

Όπως δήλωσε, «κάποια στιγμή άνοιξα τα μάτια μου και ήμουν εδώ με πόνους. Δεν θυμάμαι τι έγινε».

Η τραγική ειρωνεία για την άτυχη γυναίκα είναι ότι θα έφευγε σήμερα για την Αγγλία σήμερα.

«Παρασκευή δεν είναι; Το βράδυ στις 7 έφευγα. Τώρα όμως δεν μπορώ να φύγω. Νομίζω κανένα μήνα θα μου πάρει αυτή η διαδικασία. Έχω πολλά κατάγματα στην σπονδυλική στήλη», είπε σύμφωνα με τον ANT1.

Η δεύτερη γυναίκα που τραυματίστηκε, νοσηλεύεται επίσης στον «Ευαγγελισμό», διασωληνωμένη και η κατάστασή της είναι κρίσιμη, καθώς έχει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Το τροχαίο έγινε το πρωί της Πέμπτης (09/05), όταν ο οδηγός ενός ΙΧ έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, έπεσε πάνω σε ένα φανάρι και χτύπησε δύο γυναίκες, οι οποίες βρίσκονταν στη διαχωριστική νησίδα. Οι γυναίκες εκτοξεύτηκαν στο αντίθετο ρεύμα κι εκεί τις παρέσυρε ένα άλλο αυτοκίνητο.

Πηγή