Εικόνες – ΣΟΚ από το τροχαίο στην Πατησίων: Μάχη για τη ζωή τους δίνουν οι δύο γυναίκες (vid)

Μάχη για να κρατηθούν στη ζωή δίνουν οι δύο γυναίκες, που το πρωί της Πέμπτης (9/5) έπεσαν θύματα τρομακτικού τροχαίου, στο κέντρο της Αθήνας.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 9:30 πείπου το πρωί της Πέμπτης όταν ο οδηγός ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του ενώ κινείτο στην Πατησίων, στο ύψος της οδού Μηθύμνης και στο ρεύμα προς Πατήσια.

Το αυτοκίνητο έφυγε από το δρόμο και ανέβηκε στη διαχωριστική νησίδα όπου περίμεναν οι δύο γυναίκες για να διασχίσουν το δρόμο. Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη με αποτέλεσμα οι τραυματίες να βρεθούν στο οδόστρωμα της αντίθετης κατεύθυνσης όπου και χτυπήθηκαν από άλλο αυτοκίνητο, καθώς ο οδηγός του δεν πρόλαβε να φρενάρει. Από τύχη δεν τραυματίστηκε μία ακόμη γυναίκα που βρισκόταν επίσης στο σημείο.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν περαστικοί και αστυνομικοί για να βοηθήοσυν τις δύο γυναίκες που από τη μία στιγμή στην άλλη βρέθηκαν αιμόφυρτες στο οδόστρωμα.

Οι δύο γυναίκες που τραυματίστηκαν σοβαρά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Σημειώνεται ότι η κατάσταση της υγείας τους κρίνεται κρίσιμη.

Η μία εξ αυτών νοσηλεύεται στην Εντατική σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ η δεύτερη φέρει πολλαπλά κατάγματα.

Δείτε το βίντεο όπως προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha:

Ο οδηγός συνελήφθη μετά το τροχαίο και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Πηγή