Νέα επίθεση χούλιγκαν του Ολυμπιακού στο σπίτι του Αναστόπουλου – Πέταξαν εμπρηστική μολότοφ

Νέα επίθεση από άγνωστα άτομα – προφανώς χούλιγκαν του Ολυμπιακού – που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και είχαν καλυμμένα με κράνη τα πρόσωπά τους έγινε αργά χθες το βράδυ έξω από το σπίτι του διαιτητή, Παναγιώτη Αναστόπουλου στην περιοχή του Βύρωνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άτομα πέταξαν μία εμπρηστική μολότοφ στο περιπολικό που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του διαιτητή, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί ή ζημιές, καθώς δεν ανεφλέγη.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για ένα πλαστικό μπιτόνι, στο οποίο είχαν κολλήσει με μονωτική ταινία μία κροτίδα.

60075594_431883014273594_6749313644196003840_n.jpg
O Παναγιώτης Αναστόπουλος

Οι Αρχές περισυνέλλεξαν τον μηχανισμό και τον μετέφεραν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για DNA και αποτυπώματα.

Θυμίζουμε ότι πριν από δύο ημέρες, το σπίτι του διαιτητή είχε γίνει και πάλι στόχος οπαδών του Ολυμπιακού, με μια ομάδα κρανοφόρων να φτάνει στο σημείο, να φωνάζει υβριστικά μηνύματα κατά του κ. Αναστόπουλου και της οικογένειάς του και να πετούν αντικείμενα στο διαμέρισμά τους.

Πηγή: sport24.gr
Πηγή: sport24.gr

Μετά από αυτή την επίθεση, οι Αρχές είχαν τοποθετήσει ένα περιπολικό έξω από το σπίτι για τη φύλαξη της οικείας του διαιτητή, κάτι το οποίο, όπως αποδείχθηκε, δεν στάθηκε ικανό να εμποδίσει τους ανεγκέφαλους.