Πάτρα: Έβαλε κάμερες στο ιατρείο του πρώην άντρα της και έπαθε σοκ

08/05/2019 10:42

Απίστευτες καταγγελίες από την πρώην σύζυγο του γιατρού.

Για αποπλάνηση παιδιού και κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου διώκεται Πατρινός γιατρός σύμφωνα με τη δίωξη που ήδη ασκήθηκε από τις αρχές. Ο γιατρός βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με άμεσα πειθαρχικά μέτρα και με κατεπείγουσα δίωξη για την οποία ξεκινά προανάκριση.

Όπως γράφει η εφημερίδα Πελοπόννησος, η πρώην σύζυγος του γιατρού κατέθεσε σε βάρος του μήνυση το περασμένο Φθινόπωρο, προσκομίζοντας και σχετικό αποδεικτικό υλικό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πρώην σύζυγος θεωρεί ότι έπιασε τον γιατρό σύζυγό της να φέρεται ανάρμοστα σε βρέφος, κάτι που όμως δεν μπορούσε να αποδειχθεί ιατροδικαστικά και έτσι αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει άλλες μεθόδους για να λάβει αποδείξεις.

Πιο συγκεκριμένα τοποθέτησε κρυφές κάμερες και πήρε στα χέρια της το επίμαχο βίντεο. Το δικαστήριο έκρινε πως αυτό το οπτικό υλικό θα έπρεπε να συμπεριληφθεί στη δικογραφία.

Ο γιατρός αρνείται πλήρως τις κατηγορίες και έχει επίσης στραφεί δικαστικά κατά της συζύγου με την οποία τελεί σε διάσταση, υποστηρίζοντας ότι όλα αυτά είναι μυθεύματα.

Πηγή: Εφημερίδα Πελοπόννησος, thebest.gr


Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου
( 0 Εγγεγραμμένοι )
X

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου

E-mail : *


ΣΧΟΛΙΑ

Ο παρών ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια των αναγνωστών

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακολούθηση των σχολίων και των ανανεώσεων του άρθρου από το σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης