Η Σ.Ε.Α.Υ.Α. τέλεσε ετήσιο μνημόσυνο στην μνήμη των πεσόντων Αστυνομικών

Την Κυριακή 06 Μαρτίου 2016 και ώρα 09:30΄ στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου η ένωση μας σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης τέλεσε το καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο στην μνήμη των πεσόντων Αστυνομικών κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.   Η ημέρα αυτή έχει καθιερωθεί ως ημέρα μνήμης και τιμής από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.).

  Στην τελετή παραβρέθηκαν, οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. ΚΑΪΣΑΣ Γεώργιος και ΡΙΖΟΣ Δημήτριος, ο Βουλευτής Ν.Δ. και Επίτιμος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας κ. ΔΗΜΟΣΧΑΚΗΣ Αναστάσιος, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. ΤΣΑΚΑΛΗΣ Παναγιώτης, Αντιπροσωπία Στελεχών της 12ης Μεραρχίας, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Σώματος κ. ΚΟΥΚΟΥΡΑΣ Κωνσταντίνος, ο Αναπληρωτής Διοικητής του Λιμενικού Σώματος κ. ΜΑΜΟΥΓΙΩΡΓΗΣ Πέτρος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Ν. Έβρου κ. ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ Ανέστης, ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Έβρου κ. ΑΣΠΙΩΤΗΣ Ευστάθιος, ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ κ. ΤΣΙΡΤΣΗΣ Παναγίωτης,  οι Αστυνομικοί Υπάλληλοι της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Πολίτες.

   Μετά το πέρας του μνημόσυνου ακολούθησε δεξίωση στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Αλεξανδρούπολης . Ως Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης ευχαριστούμε όλους όσους με την παρουσία τους τίμησαν τη μνήμη των αδικοχαμένων συναδέλφων μας.

tromaktiko3218