Ξεσπά ο πατέρας της 8χρονης Αλεξίας: «Απαράδεκτο να τον αφήσουν ελεύθερο, δεν τον συγχωρώ» (vid)

Το ξέσπασμα του πατέρα της 8χρονης Αλεξίας που δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή, προκάλεσε η απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο 54χρονος που ευθύνεται για τον σοβαρό τραυματισμό της κόρης του

Συγκλονίζουν τα πρώτα λόγια του πατέρα του κοριτσιού, μόλις έμαθε την απόφαση ότι ο 54χρονος αφέθηκε ελέυθερος.

«Απαράδεκτη απόφαση. Ντρέπομαι. Δεν με έχει πάρει ούτε τηλέφωνο. Το παιδί θα γίνει καλά. Πιστεύουμε στο Θεό, είναι στα χέρια του», είπε, σύμφωνα με τον Alpha.

Παράλληλα, νωρίτερα μιλώντας στους δημοσιογράφους ο πατέρας της 8χρονης, αναφερόμενος στον 54χρονο είχε πει: «Είναι να γλιτώσει με αυτό που μας έκανε; Στα καλά καθούμενα να έρθει η σφαίρα από το άλλο χωριό στο σπίτι μας; Δεν είναι δυνατόν, δεν μπορεί να το συλλάβει το μυαλό μου. Δεν τη δέχομαι τη συγγνώμη. Δεν παραδόθηκε, κρύφτηκε. Έβαλε να κρύψουν το πιστόλι».

Την ίδια ώρα το παιδί παραμένει νοσηλευόμενο για πέμπτη μέρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Η κατάσταση της μικρής κρίνεται κρίσιμη, αλλά σταθερή και παραμένει σε βαθιά καταστολή.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (03/05) μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Θήβας ο 54χρονος που έριξε τον μοιραίο πυροβολισμό, από τον οποίο τραυματίστηκε σοβαρά η 8χρονη Αλεξία.

Ο 54χρονος απολογήθηκε με υπόμνημα και ομολόγησε ότι ήταν αυτός που έριξε τη σφαίρα η οποία κατέληξε στο κεφάλι της 8χρονης Αλεξίας, σύμφωνα με τον ANT1.

Ο άνδρας, που ζήτησε συγγνώμη από τους συγγενείς του κοριτσιού, είπε ότι πανικοβλήθηκε όταν αντιλήφθηκε ότι μπορεί ο δικός του πυροβολισμός να ευθύνεται για το περιστατικό και για αυτό το λόγο έσπευσε να κρύψει το όπλο.

Πηγή