Θεσσαλονίκη: Τραγικό τέλος για 57χρονο ψαρά που αγνοείτο από τις 18 Μαρτίου

Ταυτοποιήθηκε η σορός που βρέθηκε στις 26/4/2019 στην Κεραμωτή –  Ανήκει σε αγνούμενο 57χρονο ψαρά

Περίπου 40 ημέρες το προσωπικό του λιμενικού σώματος, τόσο στον Λιμένα και στην Κεραμωτή, όσο και στην ευρύτερη παραθαλάσσια περιοχή του Ν. Καβάλας, δεν σταμάτησε τις έρευνες μέχρι την Μ. Παρασκευή, που η θάλασσα έβγαλε στην στεριά το πτώμα.

Όπως ανέφερε ο μάρτυρας, είδε το πτώμα να επιπλέει, στον θαλάσσιο χώρο της παραλίας Αγιάσματος, χωρίς ωστόσο να υπάρχει, σε πρώτη φάση, δυνατότητα πρόσβασης στο σημείο, όπως αναφέρει το thraki.com.gr.

Ακολούθησαν συντονισμένες ενέργειες από λιμενικούς και αστυνομικούς για να μεταφερθεί η σορός στη στεριά όπου οι παραβρισκόμενοι βρέθηκαν απέναντι σε ένα ανατριχιαστικό θέαμα.

Η ανθρώπινη σορός βρισκόταν σε προχωρημένη αποσύνθεση, ενώ αμέσως οι υποψίες στράφηκαν στον 57χρονο ψαρά, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 18 Μαρτίου, ημέρα κατά την οποία απέπλευσε με την ψαρόβαρκά του από τον Λιμένα και έκτοτε εξαφανίσθηκαν τα ίχνη του!

Η σύζυγος του άτυχου ψαρά αναγνώρισε τον άνδρα της, από τα ρούχα που φορούσε την ημέρα της εξαφάνισής του.

Προανάκριση ενεργείται από την Λιμενική Αρχή Κεραμωτής, ενώ ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο άτυχος άνδρας έχασε την ζωή του.

Πηγή