Φθιώτιδα: Συγκλονίζει η 23χρονη ΑμΕΑ – «Θέλω να τον τιμωρήσετε να μην έρθει ξανά πάνω μου…»

«Θέλω να τον τιμωρήσετε και να τον φοβίσετε για να μην έρθει ξανά πάνω μου και θα ησυχάσω μετά…», είπε η 23χρονη κοπέλα που είναι άτομο ΑμΕΑ – Κακουργηματικού χαρακτήρα οι κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν και τις οποίες αρνείται…

Το δρόμο για τη φυλακή θα πάρει ο 74χρονος από την Ανατολική Φθιώτιδα, που κατηγορείται για βιασμό και ασέλγεια σε 23χρονο κορίτσι με νοητική στέρηση.

Ενώπιον του Εισαγγελέα και της Ανακρίτριας, ο 74χρονος δεν έπεισε για την αθωότητά του και κρίθηκε προφυλακιστέος.

Το ίδιο το κοριτσάκι κατέθεσε για το μαρτύριο που περνούσε ζητώντας την τιμωρία αυτού που την βίαζε κατ’ εξακολούθηση από το καλοκαίρι του 2017. «Θέλω να τον τιμωρήσετε και να τον φοβίσετε για να μην έρθει ξανά πάνω μου και θα ησυχάσω μετά…», φέρεται να έχει καταθέσει το 23χρονο κορίτσι που είναι μαθήτρια Α’ Λυκείου σε ειδικό σχολείο.

Ο συνήγορος του κατηγορουμένου, σημείωσε ότι ο εντολέας του αρνείται τις κατηγορίες ενώ ανέφερε τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει και τα οποία δε θα του επέτρεπαν να προβεί στις απαράδεκτες πράξεις που του καταλογίζονται.

Ωστόσο οι Δικαστικοί Λειτουργοί δεν αναγνώρισαν τους ισχυρισμούς του και διέκριναν σοβαρές ενδείξεις ενοχής με την υπόθεση να παίρνει το δρόμο του ακροατηρίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή