Ομολόγησε ο 54χρονος που τραυμάτισε σοβαρά την 8χρονη Αλεξία στη Θήβα – Στη δημοσιότητα από την ΕΛ.ΑΣ. το όπλο

Ομολόγησε ο ύποπτος που είχε συλληφθεί, με τις κατηγορίες της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων, για τον τραυματισμό της 8χρονης Αλεξίας στη Βοιωτία

«Πυροβόλησα με το περίστροφο τρεις φορές στον αέρα. Λίγες ώρες αργότερα, όταν έμαθα για τον τραυματισμό του κοριτσιού έκρυψα το περίστροφο, καθώς φοβήθηκα μήπως έχει τραυματιστεί από το δικό μου όπλο. Είχα τύψεις και σκέφτηκα την επόμενη ημέρα, ενώ είχα επιστρέψει στην Αθήνα, να εμφανιστώ στην Αστυνομία και να παραδώσω το περίστροφο», ανέφερε στην ομολογία του, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ1, ο 54χρονος που κατηγορείται για τον τραυματισμό της 8χρονης Αλεξίας στη Βοιωτία.

Δήλωσε μετανιωμένος στους άνδρες της Ασφάλειας Λιβαδειάς και υπέδειξε το σημείο που είχε κρύψει το περίστροφο. Στο ίδιο σημείο βρέθηκαν και δύο καραμπίνες που τις κατείχε νόμιμα. Μάλιστα τη μία, τη χρησιμοποίησε και την ημέρα που πυροβολούσε στον αέρα, στο χωριό Λεοντάρι.

Σημειώνεται ότι εικόνες του όπλου, του οποίου η βολίδα τραυμάτισε στο κεφάλι την 8χρονη στις Θεσπιές Βοιωτίας, έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. και όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας «κατασχέθηκε περίστροφο που κατείχε παράνομα και ταυτοποιήθηκε ως το όπλο, του οποίου η βολίδα τραυμάτισε στο κεφάλι την 8χρονη».

Στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ σημειώνεται επίσης: «Επιπλέον κατασχέθηκαν τέσσερις κάλυκες περιστρόφου και δύο κυνηγετικά όπλα».

Το περίστροφο βρέθηκε «επιμελώς κρυμμένο κάτω από βάση δεξαμενής πετρελαίου».