Πιάστηκε ο …”ποντικός” των αυτοκινήτων

Εξιχνιάστηκαν στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, οχτώ υποθέσεις κλοπής που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, όταν συνελήφθη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας  32χρονος Έλληνας.

Όπως έγινε γνωστό, το απόγευμα του Σαββάτου, στο Ηράκλειο, ο 32χρονος αφαίρεσε από δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα διάφορα αντικείμενα, έγινε όμως αντιληπτός και διέφυγε, απορρίπτοντας στο έδαφος τα αφαιρεθέντα είδη.

Άμεσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν στους παθόντες.

Από την  προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης στοιχείων, προέκυψε ότι ο 32χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από την 09.01.2016 έως και την 20.02.2016, είχε διαπράξει επιπλέον έξι κλοπές σε σταθμευμένα οχήματα στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.