Τραγωδία στο Ηράκλειο: Αυτοκτόνησε συνταξιούχος αστυνομικός

Θλιψη στο Ηράκλειο από την αυτοκτονία συνταξιούχου αστυνομικού. Σε κατάσταση σοκ η γυναίκα του…

Μια νέα τραγωδία συγκλονίζει από χθες το απόγευμα (29-04-2019) το Ηράκλειο, καθώς ένας 60χρονος πρώην αστυνομικός έβαλε τέλος στη ζωή του. Ο πρώην αστυνομικός αυτοκτόνησε διά απαγχονισμού σε αγροτική αποθήκη στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη της Κνωσού, στα Νέα Αλάτσατα, όπου είχε μεταβεί το πρωί από το σπίτι του, στην περιοχή Πατελών.

Η αυτοκτονία του 60χρονου βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, ενώ συγκλόνισε την τοπική κοινωνία χθες Δευτέρα του Πάσχα το απόγευμα.

Το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα ο πρώην αστυνομικός έφυγε από το σπίτι του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος απομακρύνθηκε από την οικία του τις πρώτες πρωινές ώρες, και συγκεκριμένα λίγο πριν τις 09.00.

Φεύγοντας δεν πήρε μαζί του το κινητό του τηλέφωνο. Άπαντες θεώρησαν πως ο πρώην αστυνομικός θα επισκεπτόταν το σπίτι του μέλλοντος γαμπρού του για τα χρόνια πολλά, όμως ο ίδιος δεν επέστρεψε σπίτι του ποτέ. Συγκεκριμένα, ο 60χρονος πήρε το αμάξι του και πήγε στην περιοχή Τεκές, που βρίσκεται στην περιοχή Νέων Αλατσάτων, απέναντι από την εφορία.

Πηγή