Νύχτα τρόμου για ζευγάρι στην Λαμία

Ακόμη ένα περιστατικό «εισβολής» σε σπίτια σημειώθηκε πάλι στην ίδια γειτονιά της Μακροπούλου, στην Οδό Τσιριμώκου, πάνω από το Πέτρινο Σχολείο σύμφωνα με το mag24.gr! Ξημερώματα της Πέμπτης, κλέφτες μπήκαν σε διαμέρισμα νεαρού ζευγαριού στο 2ο όροφο και έκλεψαν χρήματα και κοσμήματα!

Η ώρα ήταν 4 τα ξημερώματα, όταν ο νεαρός άντρας του ζευγαριού έπεσε για ύπνο και στις 8 περίπου ξύπνησε η κοπέλα του η οποία αναζητώντας τη τσάντα της κατάλαβε πως την είχαν κλέψει μέσα στο ίδιο της το σπίτι, ενώ αυτοί κοιμόντουσαν!

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι κλέφτες «μπήκαν» από την ξεκλείδωτη κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας, ανέβηκαν στον 2ο όροφο και παραβίασαν την πόρτα του διαμερίσματος του ζευγαριού! Αναπάντητο ερώτημα παραμένει πως και το ζευγάρι δεν ξύπνησε από τα γαβγίσματα του μεγαλόσωμου σκύλου που έχουν στο διαμέρισμά τους! Υποψιάζονται ότι οι κλέφτες τον νάρκωσαν για να τους αφήσει στην ησυχία τους για να κάνουν τη «δουλειά» τους!

Εντύπωση τους έκανε το ότι έκλεψαν μέχρι και τη ψεύτικη λίρα που είχε κερδίσει το ζευγάρι σε πρόσφατη γιορτή κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας!!! Ενώ στο διαμέρισμα υπήρχαν υπολογιστής, Laptop και άλλα αντικείμενα, όπως γυαλιά ηλίου, οι κλέφτες δεν τα πείραξαν!

Υπενθυμίζουμε το ίδιο σκηνικό πριν λίγες μέρες πάλι στην Μακροπούλου με τους «αναρριχητές» κλέφτες που μπήκαν σε δύο διαμερίσματα και έκλεψαν πάλι χρήματα και κοσμήματα!