Πάτρα: Συνελήφθησαν αλλοδαποί για κατοχή πλαστών εγγράφων

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών ηλικίας 55 και 25 ετών, προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, ο 25χρονος αποπειράθηκε να εξέλθει από τη χώρα στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων με την άμεση συνέργεια της 55χρονης, η οποία τον συνόδευε και θα ταξίδευε μαζί του.

Επίσης, στη σύλληψη δύο αλλοδαπών ηλικίας 26 και 17 ετών, προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα καθώς και ταξιδιωτικά έγγραφα άλλου προσώπου, με σκοπό την παράνομη έξοδό της από τη χώρα.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.