Δολοφονία φοιτήτριας Αιγάλεω: Αυτό είναι το πρόσωπο που συνάντησε η Αρετή το μοιραίο βράδυ

Πρόσωπα-κλειδιά από το φιλικό περιβάλλον της 22χρονης Αρετής Ζαχαροπούλου αναμένεται να κληθούν για κατάθεση από τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση του θανάτου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς», οι αστυνομικοί έχουν καταλήξει στο πρόσωπο με το οποίο συναντήθηκε και παρέδωσε τσάντα με πράγματα η Αρετή το τελευταίο βράδυ πριν φύγει από τη ζωή, μέσα από την αξιοποίηση οπτικοακουστικού υλικού.

Στόχος των αστυνομικών είναι να πληροφορηθούν αφενός τι περιείχε η τσάντα και τι ειπώθηκε σε αυτή τη συνάντηση, καθώς και αν εμπλέκεται και τρίτο πρόσωπο, κάτι που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, σύμφωνα με τις ως τώρα ενδείξεις.

Παράλληλα, αναμένεται μετά την Πρωτομαγιά και το πόρισμα της γραφολογικής πραγματογνωμοσύνης για το ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε η Αρετή Ζαχαροπούλου.

Πληροφορίες της εφ. «Πατρίς» αναφέρουν ότι έχουν εντοπιστεί ορισμένα σημεία τα οποία χρήσουν αναλυτικής εξέτασης, για να δαπιστωθεί αν ό,τι γράφτηκε ήταν προϊόν ελεύθερης βούλησης ή ψυχολογικής πίεσης και ουσιαστικά γράφτηκε καθ’ υπαγόρευση.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Κώστας Τζαβάρας, δήλωσε στην εφ. «Πατρίς» ότι οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη προκειμένου να στοιχειοθετηθεί επαρκώς το αδίκημα της συμμετοχής σε αυτοκτονία και να αποκαλυφθεί ποιο ή ποια πρόσωπα ώθησαν την Αρετή στην αυτοχειρία, στο πλαίσιο επιρροών από σατανιστικά κυκλώματα.

«Η έρευνα προχωρά ώστε να αναλυθεί επαρκώς το φαινόμενο της εμπλοκής με ομάδες που πρεσβεύουν σατανιστικές δοξασίες. Μέσα στο σχέδιο των ομάδων αυτών είναι να δημιουργήσουν συνθήκες ρήξης και αποκοπής με το φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον, κάτι που φαίνεται ότι έκαναν με την Αρετή, επιδιώκοντας την αποξένωσή της από την οικογένειά της», ανέφερε ο κ. Τζαβάρας, υπενθυμίζοντας ότι η 22χρονη κοπέλα επικοινώνησε τελευταία φορά με την οικογένειά της το βράδυ της Πέμπτης 28 Μαρτίου, κόβοντας κάθε επικοινωνία μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν και εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω.

Πηγή