Ρόδος: Ανατροπή! Ελεύθερος ο βιαστής της φοιτήτριας

Αρνήθηκε τις κατηγορίες ο νεαρός – Τι υποστήριξε στην απολογία του

Ελεύθερος χωρίς όρους αφέθηκε χθες μετά την απολογία του, με ομόφωνη απόφαση της Ανακρίτριας και της Εισαγγελέως Υπηρεσίας, ο 28χρονος Ροδίτης DJ που καταμηνύθηκε από μια 22χρονη φοιτήτρια, που σπουδάζει στο εξωτερικό για απόπειρα βιασμού.

Ο νεαρός εξέφρασε απολογούμενος την απίστευτη αγανάκτηση που νιώθει, από την ψευδή, όπως την χαρακτήρισε, κατάθεση της 22χρονης, ισχυριζόμενος ότι βρίθει αναληθειών και αντιφάσεων και την οποία αρνήθηκε λέξη προς λέξη και στο σύνολό της.

Οι ισχυρισμοί του νεαρού

Απολογούμενος ο 28χρονος, είπε ότι γνωρίζει από 5ετίας την 22χρονη ως στενή φίλη της μνηστής του και ουδέποτε είχε αναπτύξει ερωτική διάθεση για εκείνη ενώ η ίδια εξεδήλωνε ενίοτε ερωτικές διαθέσεις για εκείνον, αλλά πάντα τηρούσε τους τύπους, καθιστώντας της σαφές, ότι δεν τον ενδιαφέρει καθόλου ερωτικά.

Τόνισε ότι όποτε επιστρέφει από τις σπουδές της στην Ελλάδα, βρίσκονται όλοι μαζί, κάνοντας παρέα, είτε σε μπαρ για ποτό, είτε σε εστιατόρια για φαγητό, είτε σε σπίτια. Υποστήριξε ότι του εξέφρασε την επιθυμία να της βρει εργασία στο αντικείμενό της και εκείνος της πρότεινε να δώσουν βιογραφικό στην μητέρα του ηλεκτρονικά για να το προωθήσει σε γνωστούς της.

Το απόγευμα της επίμαχης ημέρας, όπως είπε, κάθισαν στον υπολογιστή της αδελφής του στο δωμάτιό της και ξεκίνησαν να επεξεργάζονται το βιογραφικό για να το μεταφράσουν. Υποστήριξε ότι δεν κάθισαν στο κρεβάτι.

Πρόσθεσε ότι η πόρτα του δωματίου ήταν ανοιχτή και ισχυρίστηκε ότι ενώ δούλευαν το βιογραφικό, η 22χρονη άρχισε να του αφήνει υπονοούμενα και να τον πειράζει. Ο ίδιος, όπως είπε, ήλθε σε δύσκολη θέση και σε ένα σημείο της είπε ότι θα ενημερώσει τη μνηστή του και τότε σταμάτησε.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η 22χρονη φοιτήτρια, που βρίσκεται στο νησί για τις διακοπές του Πάσχα είχε ενημερώσει για την άφιξή της στη Ρόδο τον καταγγελλόμενο, κάτοικο Ιαλυσού, ο οποίος φέρεται να την διαβεβαίωσε ότι θα την βοηθούσε να βρει εργασία σε εργαστήριο της περιοχής μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της.

Όπως ισχυρίστηκε η 22χρονη, έδωσαν ραντεβού στην οικία του για να την βοηθήσει να γράψει το βιογραφικό της και την μετέφερε εκεί το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης. Στο σπίτι έβαλε τζαζ μουσική να παίζει και της είπε να πάνε στο δωμάτιό του, που είχε εγκατεστημένο τον υπολογιστή του για να φτιάξουν το βιογραφικό της. Ισχυρίστηκε ότι της πρότεινε να πιούν ένα ποτό.

Η ίδια δεν πίνει αλκοόλ ενώ, όπως υποστηρίζει, όταν πήρε ένα χυμό διαπίστωσε ότι είχε κρασί και δεν τον ήπιε. Ο 28χρονος φέρεται να κλείδωσε την πόρτα του δωματίου, λέγοντάς της ότι το κάνει για να μην τους ενοχλήσει κανείς και κάθισαν στο κρεβάτι, γιατί δεν είχε γραφείο και άνοιξαν τον υπολογιστή. Ο 28χρονος φέρεται να την έπιασε από την μέση, να την ξάπλωσε στο κρεβάτι και να την φίλησε στο λαιμό ενώ η 22χρονη αντέδρασε αισθανόμενη άβολα και για τον πρόσθετο λόγο ότι πρόκειται για τον σύντροφο της καλύτερής της φίλης.

Επιχείρησε, όπως περιέγραψε, να φύγει και όπως υποστηρίζει, εκείνος επέμενε για αρκετή ώρα και μάλιστα ασέλγησε εις βάρος της, παρά τις αντιδράσεις της ενώ δεν την άφηνε να πιάσει το τηλέφωνο. Υποστηρίζει ότι την έπιανε από τα χέρια και την τραβούσε και εκείνη τον έσπρωχνε ενώ επιχείρησε κατ’ επανάληψη ασελγείς πράξεις ως που στην οικία μετέβη η αδελφή του στην οποία η 22χρονη εξιστόρησε τι είχε γίνει και εκείνη εκνευρίστηκε.

Πηγή: dimokratiki.gr