Το αγροτικό 4×4 δεν κουβαλούσε σανό αλλά 123 κιλά χασίσι (φωτός)

Συνελήφθησαν, σήμερα (25-04-2019) μετά τα μεσάνυχτα σε ορεινή δασική περιοχή στην Κρυόβρυση Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς των Τμημάτων Δίωξης Ναρκωτικών και Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, τρεις αλλοδαποί, ηλικίας 29, 26 και 29 ετών, κατηγορούμενοι για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών, με σκοπό τη διακίνηση καθώς και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την αποτροπή της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών στη χώρα μας, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι, μαζί με συνεργούς τους που αναζητούνται, μετέφεραν πεζοί ταξιδιωτικούς σάκους, που περιείχαν (113) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -122- κιλών και -750- γραμμαρίων.

Επίσης, όπως προέκυψε από τον έλεγχο των στοιχείων των παραπάνω αλλοδαπών, σε βάρος του ενός 29χρονου, εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen καθώς και καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Γιαννιτσών, συνολικής ποινής φυλάκισης έξι μηνών και χρηματικής ποινής (6.000) ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά καθώς και έξι κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι στερούνται νομιμοποιητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.