Τα «άκουσε» ο Καρανίκας στη Θεσσαλονίκη για τη Συμφωνία των Πρεσπών – Καβγάδισε με πόλιτες

Στο στόχαστρο κατοίκων της Θεσσαλονίκης μπήκε το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης, ο Νίκος Καρανίκας. Ο σύμβουλος στρατηγικής του πρωθυπουργού, βρέθηκε σε καφετερία κι όταν έγινε αντιληπτός από θαμώνες και περαστικούς τα άκουσε για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο Νίκος Καρανίκας, απάντησε στους πολίτες λέγοντας ότι «η Συμφωνία λέει ότι είναι Σλάβοι», ενώ καυγάδισε με κάποιους από αυτούς και ζήτησε να κληθεί αστυνομικός όταν αντιλήφθηκε ότι πολίτης κατέγραφε την αντιπαράθεση με το κινητό του τηλέφωνο.

«Η Μακεδονία είναι ελληνική, είναι Ελλάδα. Μαζέψατε όπως όπως τις ψήφους και ψηφίσατε αυτή την προδοσία. Είστε προδότες», του είπε μεταξύ άλλων μια γυναίκα, ενώ ο πρωθυπουργός σύμβουλος άρχισε να υπερασπίζεται τη Συμφωνία. «Η Μακεδονία είναι ελληνική. Μακεδόνες είμαστε εμείς», του απάντησε η γυναίκα.

«Τόσα χρόνια λεγόταν Μακεδονία σκέτη. Τώρα λέγεται Βόρεια Μακεδονία….» είπε ο Καρανίκας για μα λάβει την εξής απάντηση: «Εμείς τί είμαστε Νότια;»

Ο σύμβουλος του πρωθυπουργού όταν αντιλήφθηκε ότι ένας πολίτης κατέγραφε με το κινητό του την αντιπαράθεση, σηκώθηκε από τη θέση του και του ζήτησε να σταματήσει. «Είμαι σε δημόσιο χώρο…» αντέτεινε ο πολίτης, ενώ Νίκος Καρανίκας ζήτησε να κληθεί ένας αστυνομικός. Στο σημείο αυτό σταμάτησε η καταγραφή

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τον καυγά του Νίκου Καρανίκα με πολίτες της Θεσσαλονίκης

Πριν λίγο… Για κοίτα τύχη!!! Τα Ελληνόπουλα “σκάλωσαν” τον Καρανίκα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης… Του είπαν τα “κάλαντα” ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ.

Geplaatst door Κωνσταντίνος Τόνιος Μακεδόνας op Donderdag 25 april 2019

Πηγή