Εξέλιξη – ΣΟΚ με την 26χρονη που σκοτώθηκε στου Παπάγου

Θρίλερ με την κοπέλα που σκοτώθηκε πέφτοντας από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας – Τι υποστηρίζουν οι ένοικοι του διαμερίσματος

Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου της 26χρονη κοπέλας που το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας έπεσε στο κενό από τον 3ο όροφο κτηρίου στην περιοχή του Παπάγου.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου από όπου έπεσε η κοπέλα έχουν βρεθεί ίχνη παραβίασης.

Υπενθυμίζεται, ότι όλα άρχισαν όταν η ιδιοκτήτρια μιας τριώροφης οικοδομής ειδοποίησε την Άμεση Δράση ότι άκουσε θορύβους από τον τρίτο όροφο, ο οποίος, όμως, δεν ήταν νοικιασμένος αυτή την περίοδο.

Όταν πήγαν οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν πράγματι ότι ακούγονταν θόρυβοι από το συγκεκριμένο σημείο πριν, όμως, καταφέρουν να διαπιστώσουν τι συμβαίνει άκουσαν φωνές και την νεαρή γυναίκα στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας σοβαρά τραυματισμένη.

Η κοπέλα φαίνεται πως προσπάθησε να φύγει κατεβαίνοντας από την υδρορροή γλίστρησε και έπεσε στο κενό.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο για να μεταφέρει την 26χρονη στο νοσοκομείο, όμως η άτυχη κοπέλα δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και υπέκυψε στα τραύματά της κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Πηγή