ΕΚΤΑΚΤΟ: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους Λυκουρέζος και Παναγόπουλος

άδειες οπλοφορίας

Ελεύθεροι αφέθηκαν πριν από  λίγα λεπτά οι δικηγόροι Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Θόδωρος Παναγόπουλος που βρέθηκαν κατηγορούμενοι για την υπόθεση της μαφίας των φυλακών.

Ελεύθερος με εγγύηση 50.000 ευρώ και τον όρο να εμφανίζεται δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του αφέθηκε ο Αλ. Λυκουρέζος μετά την απολογία του για τη μαφία των φυλακών. Επίσης του επιβλήθηκε και απαγορευση εξόδου.

Από την πλευρά του, ο δεύτερος κατηγορούμενος, Θεόδωρος Παναγόπουλος, στο δικό του υπόμνημα, υποστήριξε ότι σε καμία τηλεφωνική επικοινωνία που έχει καταγράψει ο «κοριός» της ΕΥΠ δεν αναφέρεται το όνομά του.

Παράλληλα, επισήμανε ότι μπήκε στην υπόθεση Φλώρου το 2017 ενώ, σύμφωνα με την κατηγορία, φέρεται ως μέλος της οργάνωσης από το 2014.

Ακόμη, υπογράμμισε ότι στη δικογραφία δεν καταγράφεται καμία πράξη που να τον συνδέει με την απαίτηση «δώρου» από τον επιχειρηματία Φλώρο, ώστε να αποσυρθούν οι κατηγορίες περί ηθικής αυτουργίας στην απόπειρα δολοφονίας του Αντωνόπουλου.

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης ανακριτή και εισαγγελέα η κόρη του ξέσπασε σε κλάματα και έπεσε στην αγκαλιά του, όπως και η σύντροφός του Νατάσα Καλογρίδη.

Ελεύθερος μετά την απολογία του αφέθηκε και ο δικηγόρος Θεόδωρος Παναγόπουλος με την επιβολή μόνο του περιοριστικού όρου της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.