Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τον θάνατο της φοιτήτριας στο Αιγάλεω – Τα δυο πρόσωπα «κλειδιά»

Οι «κλειστοί» λογαριασμοί στο Facebook και ο κύκλος των σατανιστών.

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση της 22χρονης Αρετής, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της, στο Αιγάλεω, αποκαλύπτει ο πατέρας της στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

«Θέλω να βρω τους ανθρώπους, την Αρετή που την καθοδήγησαν στο θάνατο και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη», δήλωσε ο Δημήτρης Ζαχαρόπουλος.

Στο άκουσμα της είδησης του θανάτου της Αρετής, δύο μυστηριώδη πρόσωπα από τον «κλειστό» κύκλο των φίλων της, έσπευσαν να κλείσουν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

«Αυτά τα πρόσωπα πρέπει να γνωρίζουν πράματα και θάματα. Δηλαδή με τον θάνατο της Αρετής, από πού ξεκίνησε, για ποιο λόγο έγινε, γιατί έγινε σε συγκεκριμένους χρόνους. Είναι άνθρωποι, από ό,τι είδαμε που έχουν παρουσιαστεί φωτογραφίες τους σε συγκεκριμένους χώρους, με μορφές… δεν θέλω να το συζητάω καθόλου» πρόσθεσε ο πατέρας της Αρετής.

Νέα στοιχεία-Τα δυο πρόσωπα «κλειδιά»

Με τη σκιά των… σατανιστικών τελετών να κάνουν ιδιαίτερα «σκοτεινή» την αυτοκτονία της νεαρής φοιτήτριας, δύο νεαρά άτομα. Ο Χρήστος και η Δήμητρα, φέρονται να είναι τα πρόσωπα – κλειδιά αυτής της υπόθεσης. Μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να καταθέσουν, προκειμένου να ρίξουν φως στις συνθήκες που οδήγησαν την Αρετή στον θάνατο.

«Έπρεπε κάποια στιγμή να έρθουν να μας εξηγήσουν δυο πράγματα ή αν είχαν καταλάβει ότι το κορίτσι μου είχε πρόβλημα, να με παίρνανε τηλέφωνο σαν γονιό σαν φίλη, αφού λέει φίλη τώρα, τρία χρόνια αδελφική της φίλη. Για μας, μετά τον θάνατο της Αρετής αυτή εξαφανίστηκε» είπε ο πατέρας.

Η οικογένεια της Αρετής περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου, ώστε να διαπιστωθεί ποια πρόσωπα βρέθηκαν κοντά της ή συνομίλησαν μαζί της τις τελευταίες της στιγμές.

Το μοιραίο Σάββατο, η 22χρονη φοιτήτρια είχε…εξαφανίσει από κινητό και facebook προηγούμενες κλήσεις και μηνύματα, ενώ για δύο ολόκληρες ημέρες δεν απαντούσε στις επανειλημμένες κλήσεις των γονιών της.

Πηγή: Τα Νέα