Νεότερα για την επίθεση στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. στη Βούλα – Τρεις τραυματίες αστυνομικοί – Όλο το χρονικό

Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. δέχθηκε επίθεση από ομάδα 10 νεαρών με λοστούς. Βρέθηκαν επάνω τους μαχαίρι και κροτίδες. Πιθανώς να ήταν εκεί για οπαδικούς λογους

Σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ, άγρια επίθεση δέχθηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης στην οδό Πλαπούτα 10-12 στο σημείο όπου βρίσκεται το 2ο δημοτικό σχολείο Βούλας, λίγο πριν από τις 7 το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε το policenews, η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. περνούσε τυχαία από το σημείο. Μόλις προσέγγισαν όμως και πριν προλάβουν να αναλάβουν δράση δέχθηκαν αιφνιδιαστική επίθεση με λοστούς και άλλα αντικείμενα, ενώ κάποιοι προσπάθησαν να τους αφαιρέσουν και οπλισμό.

Από την επίθεση τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί. Η γυναίκα της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. από χτυπήματα στον αυχένα, ένας αστυνομικός μετά από χτυπήματα έσπασε δόντι και ο τρίτος τραυματίστηκε στο μάτι από άγνωστο αντικείμενο.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ενισχύσεις από ομάδες της Άμεσης Δράσης ενώ προχώρησαν σε 10 προσαγωγές, εκ των οποίων οι δύο, κατά πληροφορίες, έχουν μετατραπεί σε συλλήψεις.

Οι δέκα προσαχθέντες κρατούνται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου ανακρίνονται από κλιμάκιο της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής.

Στο σημείο του επεισοδίου, υπάρχουν κάποια αυτοκίνητα των προσαχθέντων που φυλάσσονται καθώς στο εσωτερικό τους έχουν κατά πληροφορίες βρεθεί πέτρες και άλλα «πολεμοφόδια»