Θρίλερ με τα ανθρώπινα οστά στη Μεσσηνία: Τι απαντά ο σύζυγος της αγνοούμενης 57χρονης

Μεταξύ των περιπτώσεων ατόμων που έχουν δηλωθεί ως αγνοούμενοι, αναζητούν οι Αρχές την ταυτότητα των οστών που εντοπίστηκαν την Κυριακή 14 Απριλίου, σε νταμάρι της περιοχής Λέικα Καλαμάτας.

Στο σημείο είχαν βρεθεί ένα τμήμα κρανίου, θραύσματα οστών και υπολείμματα ρούχων, όπως στηθόδεσμος, καλσόν, κοντό παντελόνι τύπου βερμούδας, ένα πανωφόρι και ένα μπουφάν αλλά και ένα τσαντάκι μέσης, ένα δαχτυλίδι, γυναικεία βραχιόλια, ένα ρολόι, δύο τηλεκάρτες.

Τα οστά και τα ρούχα μεταφέρθηκαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου για περαιτέρω εξέταση και ανθρωπολογική ανάλυση.

Η Χριστίνα Εξαρχουλέα, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί τον Οκτώβριο του 2017 από την περιοχή της Στούπας Μεσσηνίας, είναι μια από τις περιπτώσεις αγνοουμένων που εξετάζονται.

Σήμερα (19/04) μίλησε στον ΣΚΑΪ, ο σύζυγος της 57χρονης, ο οποίος λίγες εβδομάδες μετά την εξαφάνισή της είχε φύγει για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Υπενθυμίζεται ότι λίγες ώρες πριν επισήμως δηλωθεί αγνοούμενη από τον ίδιο, είχε προηγηθεί μεταξύ τους ένας έντονος καβγάς.

«Είμαι πολύ κουρασμένος ψυχολογικά, είμαι πολύ χάλια κι εσείς μου λέτε τώρα κι άλλα. Μακάρι να μην είναι η Χριστίνα, μακάρι», δήλωσε ο ίδιος σχολιάζοντας το γεγονός της εύρεσης των οστών.

«Είναι μικρή η ελπίδα μου για το να είναι η Χριστίνα ζωντανή», πρόσθεσε.

«Έχω πάθει μεγάλη ζημιά. Πολεμάνε να μας πουν ότι είμαι και ένοχος αλλά τι να πω εγώ τώρα; Υπήρχαν πολλά προβλήματα οικογενειακά, περιουσιακά», συμπλήρωσε.

Απαντώντας στην ερώτηση αν η γυναίκα είχε κάποιο λόγο να πάει στην περιοχή των λατομείων, απάντησε «για μένα, όχι» και τόνισε ότι ο ίδιος δεν είχε πάει ποτέ λόγω της δουλειάς του στο λατομείο στα Λέικα Καλαμάτας όπου εντοπίστηκαν τα οστά.

Πηγή