Πασχαλινό Bazaar ΣΠΑΖ

Το Σάββατο πριν την Μεγάλη Εβδομάδα, λίγο πριν φύγετε για το χωριό, σας καλούμε και σας προσκαλούμε όλους στο Πασχαλινό Παζάρι μας
Σάββατο 20 Απριλίου από τις 10 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα στο γνώριμο και πανέμορφο χώρο του Διασχολικού κέντρου Γλυφάδας.

Και φέτος όπως και κάθε άλλη χρονιά, τα αδέσποτα έχουν ανάγκη τη βοήθεια και την υποστήριξή μας.

Όπως πάντα οι πάγκοι θα είναι γεμάτοι με μοναδικές δημιουργίες που θα ετοιμάσουν οι καλεσμένοι χειροτέχνες μας, θα υπάρχουν λαμπάδες και Πασχαλινά είδη, μπορείτε να ψωνίσετε για τα βαφτιστήρια σας, τα παιδιά σας, τα ανίψια σας και φυσικά για εσάς!

Θα υπάρχει το ιδιαίτερο τμήμα με τα ιδιαίτερα μεταχειρισμένα πράγματα, τα περισσότερα είδη, σαν καινούρια!
Τα μεταχειρισμένα είδη θα παραμείνουν και την Κυριακή από τις 10 ως τις 2 οπότε θα έχετε την ευκαιρία να δείτε και βρείτε ότι ίσως χάσατε το Σάββατο.

Όσοι μας επισκέπτεστε τόσα χρόνια γνωρίζετε τον υπέροχο μπουφέ μας, την εποχή αυτή θα είναι γεμάτος από ότι νηστίσιμη λιχουδιά μπορείτε να φανταστείτε καθώς και τον καλύτερο καφέ της πόλης!

Τέλος, τα είδη ΣΠΑΖ. Μπλουζάκια, κούπες, βραχιόλια, ατζέντες, αναπτήρες, μπρελόκ, μαγνητάκια και τους εθελοντές του ΣΠΑΖ έτοιμους να σας μιλήσουν για το έργο του ΣΠΑΖ.

Θα μπορέσετε να μάθετε ποιος είναι και τι κάνει καθώς και τι μπορείτε να κάνετε και εσείς για να μπορέσουμε όλοι να βοηθήσουμε τα αδέσποτα.

Θα δείτε επίσης κάποια από τους σκύλους και τις γάτες μας που ψάχνουν σπίτι.

Όλα τα έσοδα πάνε στα αδέσποτα. Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε για πολλά χρόνια ακόμη!