Μαφία των Φυλακών: Πάνω από 25 δικηγόροι στο πλευρό του προφυλακισμένου συναδέλφου τους

Και ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η δικαστική έρευνα για τη «μαφία» των φυλακών, επεισοδιακή αναμένεται να είναι αύριο 17/04/2019 η δίκη δυο εκ των φερόμενων ως «πρωταγωνιστών» αυτού του σκανδάλου, του Αριστείδη Φλώρου και του προφυλακισμένου δικηγόρου Γ.Α.

Η υπόθεση πρόκειται να εκδικαστεί στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο και αφορά στην απόπειρα δολοφονίας κατά του δικηγόρου Γ.Α., πριν μερικά χρόνια, με ηθικό αυτουργό τον Αριστείδη Φλώρο και φυσικούς αυτουργούς δύο Αλβανούς ένας εκ των οποίων, δολοφονήθηκε πριν λίγο καιρό μέσα στις φυλακές.

Οι συνήγοροι του προφυλακισμένου δικηγόρου σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr αναμένεται να ζητήσουν εκ νέου την διακοπή ή ακόμη και την αναβολή της δίκης, προκειμένου να ενημερωθούν για την δικογραφία, διότι ένας εξ αυτών ο, Αλέξης Κούγιας διορίστηκε πρόσφατα, αλλά και για το λόγο ότι πρέπει όλη αυτή η διαδικασία να συσχετιστεί με την υπόθεση της «μαφίας» των φυλακών.

Το αίτημα εκτιμάται ότι δεν θα γίνει δεκτό, διότι υπάρχει σθεναρή αντίσταση από τον συνήγορο του Αριστείδη φλώρου, έγκριτο ποινικολόγο Τάκη Μιχαλόλια και έτσι για τους συνηγόρους είναι «αναγκαίο» να βρεθεί ένα νομικό «κλειδί» που θα τους δώσει τη λύση.

Η υποβολή αιτήματος εξαίρεσης της έδρας για παράδειγμα θα ήταν ένα τέτοιο όπλο… Την ίδια ώρα και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Νewsbomb.gr, πάνω από 25 δικηγόροι ετοιμάζονται να … «συστρατευτούν» υπερασπιστικά στο πλευρό του προφυλακισμένου δικηγόρου και να «επιβεβαιώσουν» τον ισχυρισμό του ότι από την πρώτη στιγμή είχε ενημερώσει και την Κρατική Ασφάλεια, αλλά και τους ίδιους ότι συνομιλεί με τον Αλβανό κακοποιό, διότι δεν είχε άλλη λύση καθώς απειλούνταν η ζωή του, θέλοντας να αποδείξει ότι δεν αποτελεί μέλος εγκληματικής οργάνωσης και μάλιστα ως χρηματοδότης της, αφού αν ίσχυε κάτι τέτοιο δεν θα το γνώριζε κανείς.

Τέλος, υπάρχει έντονη φημολογία τις τελευταίες ώρες περί μεταγωγής του προφυλακισμένου δικηγόρου, γεγονός που του προκαλεί μεγάλη ανησυχία όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας. Ο δικηγόρος Γ.Α αυτή τη στιγμή … «συστεγάζεται» στο ίδιο κελί με τον Αντώνη Κάντα που εκτίει ποινή για τα εξοπλιστικά.

Ο λόγος και ο τόπος μεταγωγής προς το παρόν δεν είναι γνωστός, αλλά αν ισχύει η φημολογία περί μεταγωγής, θα προκαλέσει θόρυβο και εύλογα ερωτήματα.

Πηγή