Νικόλαος Μπλάνης: «Όταν ο αυτοεξευτελισμός της Αστυνομίας δεν έχει όρια! Σταματήστε το προσβλητικό σποτ»

15/04/2019 19:08

Ποικίλες και εν πολλοίς οργισμένες αντιδράσεις προκάλεσε το τηλεοπτικό σποτ της ΕΛ.ΑΣ. για το Πάσχα και την Οδική Ασφάλεια

Καταγράφουμε μερικά από τα σχόλια των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης:

  1. «Μετά λέμε πως βγαίνουν τα αρνητικά στερεότυπα…μάλλον χρειάζεται πολύ βρετανικό φλέγμα»
  2. «Αυτοτρολάρισμα βορά για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Απουσία μέτρου και αισθητικής»
  3. « Καραγκιοζιλίκια. Η σοβαρότητα αντικαταστάθηκε από τον αυτοεξευτελισμό»
  4. «Τουλάχιστον απαράδεκτο! Αυτός που το σκέφτηκε θα πληρωθεί κιόλας;»
  5. «Η μα………α έχει και τα όριά της. Τώρα να λέμε και ότι σπάει καρύδια. Από χωριά είμαστε, αλλά δεν γνωρίζω, την σήμερον ημέρα, να μιλάει κάποιος με αυτό τον τρόπο. Πόση αηδία! Πόσο καραγκιόζηδες! Οι συνδικαλιστές, που για όλα έχουν λόγο, θα πρέπει να απαιτήσουν εξηγήσεις και την άμεση απόσυρση… της γελοιότητας»
  6. « Για να γίνεις αστυφύλακας χρειάζεσαι 16,500 μόρια και αξιωματικός 17,950 και μάλιστα η βάση, θα πρέπει πλέον όλοι να γνωρίζουν, ότι η αστυνομία μας βρίσκεται σε άλλο επίπεδο»
  7. « Η μεγαλύτερη ηλιθιότητα που έχω δει στη ζωή μου! Να αποσυρθεί ΑΜΕΣΑ ξεφτιλίζει την Αστυνομία»
  8. «Δεν ξέρω τον φωστήρα της ιδέας, αλλά το χιούμορ τουλάχιστον είναι ανόητο από όποια οπτική γωνιά και να το δεις. Ως γνώστης… λέω ότι δεν πετυχαίνει κάτι, αλλά υποβαθμίζει την όλη προσπάθεια να περάσουν μηνύματα κυκλοφοριακής συμπεριφοράς. Δεν υπάρχουν πλέον ειδικοί στο Σώμα της Αστυνομίας για να ασχοληθούν; Οι σύμβουλοι επικοινωνίας… δεν έχουν γνώσεις;»

Η Ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας φαίνεται ότι τελευταία, εκτός από την έννοια της πραγματικότητας, έχει χάσει και την αίσθηση του χιούμορ. Και δεν ήταν μόνο οι προληπτικές προσαγωγές και η αδυναμία ανταπόκρισης σε κρίσιμα περιστατικά, όπως αυτό της επίθεσης στον Εισαγγελέα και στα Λιμενικά Όργανα κ.λ.π. Ήταν και οι άστοχες και αλλοπρόσαλλες δηλώσεις, όπως ότι δεν υπάρχουν άβατα, ότι η κατάσταση σήμερα είναι καλύτερη, ότι τα Εξάρχεια είναι η Μανμάρτη των Αθηνών κ.ο.κ. Ας συνειδητοποιήσουν επιτέλους την πραγματικότητα και ας ανταποκριθούν στις απαιτήσεις, χωρίς προκαταλήψεις και ιδεοληψίες. Ας εξασφαλίσουν το «δικαίωμα των πολιτών στην ασφάλεια», ως έχουν συνταγματική υποχρέωση!

Τέλος, ας αντιληφθούν, ότι ο αυτοεξευτελισμός δεν αποτελεί τρόπο να κεντρίσεις το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης!!! Ας αποσύρουν λοιπόν το εν λόγω σποτ, το οποίο αφενός προσβάλλει τους αστυνομικούς και αφετέρου δεν φαίνεται να προάγει την Οδική Ασφάλεια!

Το κείμενο εστάλη στο inbox του policenews.eu από τον Αντιστράτηγο ΕΛ.ΑΣ. ε.α. κ. Ν. Μπλάνη

Νικόλαος Αθ. Μπλάνης

Αντιστράτηγος Αστυνομίας ε.α., Επίτιμος Προϊστάμενος Κλάδου Οργάνωσης και Ανθρώπινου Δυναμικού Α.Ε.Α./Υ.Δ.Τ., Πτυχιούχος Νομικής Σχολής Αθηνών

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου
( 0 Εγγεγραμμένοι )
X

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου

E-mail : *


ΣΧΟΛΙΑ

Ο παρών ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια των αναγνωστών

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακολούθηση των σχολίων και των ανανεώσεων του άρθρου από το σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης