Κρήτη: Την Δευτέρα θα απολογηθεί ο 59χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό του ανήλικου ανιψιού του

Σοκ και ανατριχίλα στην τοπική κοινωνία της Κρήτης έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας 59χρονος φέρεται να βίαζε συστηματικά ανήλικο αγόρι.

Προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας ζήτησε και έλαβε ο 59χρονος που κατηγορείται για την σεξουαλική κακοποίηση του ανήλικου ανιψιού του.

Ο εισαγγελέας άσκησε εις βάρους του 59χρονου ποινική δίωξη για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση.

Ο 59χρονος από χωριό της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Μινώα Πεδιάδος θα διαβεί το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Ηρακλείου στις 11.30 το πρωί της Δευτέρας (15/04) προκειμένου να απολογηθεί.

Ο ίδιος από την πρώτη στιγμή, αλλά και σήμερα, ενώπιον των εισαγγελικών αρχών αρνείται κάθε κατηγορία.

Η σύλληψη του 59χρονου

Η καταγγελία που έφτασε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου ήταν σοκαριστική.

Οι αστυνομικοί του τμήματος ανηλίκων που χειρίζονται την υπόθεση είχαν υπό στενή παρακολούθηση τον 59χρονο το τελευταίο διάστημα.

Στα πλαίσιο του αυτοφώρου, για κατοχή όπλου, τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο προκειμένου να ξετυλίξου το κουβάρι της ανατριχιαστικής αυτής καταγγελίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μικρό παιδί εκμυστηρεύτηκε σε φιλικό του πρόσωπο τα όσα βίωνε τα τελευταία χρόνια στα χέρια του θείου.

Τι εκτιμούν οι Αρχές

Η υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητας την Παρασκευή (12/04) φαίνεται να έχει πίσω της μεγάλη ιστορία.

Σύμφωνα με πηγές του ekriti, οι Αρχές δούλευαν πολύ καιρό την υπόθεση και αξιοποιούσαν με προσοχή και επαγγελματισμό κάθε πληροφορία που έφτανε στα χέρια τους ενώ παράλληλα έπαιρναν και καταθέσεις.

Αστυνομικοί κύκλοι εκτιμούν ότι η δράση του 59χρονου δεν σταματά στο ανήλικο αγόρι, το οποίο φέρεται να βίαζε για περισσότερο από δύο χρόνια, γι’ αυτό το λόγο οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς προκειμένου να βγει στην επιφάνεια κάθε άλλο στοιχείο γύρω από τη σοκαριστική υπόθεση.

Πηγή: cretapost, ekriti